Close sidebar
Close sidebar

Autocisterna cu ulei de rapita, cazuta in Dunare

O autocisterna de aproximativ treizeci de tone, care are trei dintre cele cinci compartimente pline cu ulei de rapita, a cazut, vineri, in Dunare, in localitatea Chiciu, judetul Calarasi. Nu exista persoane ranite, iar cisterna a fost urmarita cu un remorcher si a fost ancorata la mal.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Calarasi, o autocisterna a cazut, vineri, in Dunare.

”Dupa ce a trecut frontiera prin Punctul de Trecere a Frontierei Chiciu, cand sa urce pe feribot, nu se stie ce s-a intamplat, dar cisterna a cazut in Dunare. Este o cisterna de aproximativ 30 de tone, care are in trei din cele cinci compartimente ulei de rapita, dar care nu polueaza”, au precizat reprezentantii ISU Calarasi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Potrivit acestora, deoarece doua dintre compartimente sunt goale, autocisterma a ramas la suprafata, a fost urmarita cu un remorcher, ancorata si trasa la mal.

Sursa citata a mai precizat ca in urma incidentului nu au existat victime, singurul aflat in masina fiind soferul, in varsta de 56 de ani.

”Nu stim exact daca s-a salvat sau nu se afla in cabina in momentul incidentului”, au mai precizat reprezentantii ISU Dobrogea.

Deocamdata, autoritatile nu au stabilit daca autocisterna este romaneasca si nici nationalitatea soferului care o conducea.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI