Close sidebar
Close sidebar

Autopsia baschetbalistei Alessia Maria Raiciu a fost finalizată. Ce a cauzat moartea tinerei

Federația Română de baschet este în doliu. Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit chiar în ziua în care ar fi împlinit 18 ani.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol

O moarte suspectă a zguduit țara. Baschetbalista de 18 ani, Alessia Maria Raiciu, o tânără sportivă, a murit în ziua în caree a împlinit 18 ani. În urma autopsiei se arată că tânăra ar fi murit din cauza unui edem pulmonar acut.

Citeste si: A murit Claudiu Iordache, unul dintre liderii Revoluţiei de la Timişoara

Nu se știe încă de la ce a survenit această problemă, cu atât mai mult că tânăra nu se știa cu probleme de sănătate și a primit mereu acordul medicilor de a intra pe teren.

Citeste si: VIDEO| Baschetbalista de 18 ani a murit în somn, chiar de ziua ei. Care ar fi fost motivul decesului

Autopsia baschetbalistei Alessia Maria Raiciu a fost finalizată. Ce a cauzat moartea tinerei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pompiliu Popescu, un expert în medicină sportivă, declară că acest tip de deces, cel avut loc în somn, apare în urma unui infarct sau a unei tulburări de ritm cardiac.

Citeste si:  David Popovici, medalie de aur și la 200 metri liber la Campionatele Europene de natație

"Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…", a scris luni, 15 august, pe   pagina oficială de Facebook   Federația Română de Baschet.

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.

Citeste si: România pe podiumul Campionatului European de Kyokushin Karate KWU. Luptătorii români au obținut locul 8, pe națiuni, din 20 de țări participante la KWU European Championship Among Men & Women in Weight Categories 2021

Legitimată la CS Olimpia București, sportiva a plecat dintre noi chiar în ziua în care a devenit majoră.

Talentata sportivă  Alessia Raiciu  nu a mai apucat să își sărbătorească pe 15 august cel de-al doilea prenume al ei, Maria, de sărbătoarea ortodoxă Sfânta Maria Mare. 

Citeste si: Jucătoarea de baschet Alessia Raiciu a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI