Close sidebar
Close sidebar

Autoritatile au confirmat: Adolescenta care a cazut de pe un bloc din Sibiu este prima victima a Balenei Albastre. Inca o colega de-a ei este internata la psihiatrie

Copila care a murit dupa ce a cazut de pe un bloc din Sibiu este prima victima, din Rominia a jocului mortal "Balena Albastra"! O spun procurorii, care au gasit in telefonul ei detalii uluitoare. si mai socant este ca, o colega a fetei, eleva la acelasi liceu, este internata.. la psihiatrie din cauza jocului. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Abia acum, la aproape o luna de la moartea copilei, procurorii au dezlegat sinistrul mister a ceea ce se credea ca a fost un accident: in seara de 15 martie, fata a jucat ultimul nivel al jocului sinucigas "Balena Albastra".

Era un om foarte bun, dar in ultima vreme era foarte suparata. Nu mai vorbea cu noi, nu ne zicea ce are.

Sunt marturiile celor care au cunoscut-o pe tanara. Dar schimbarea ei nu era recenta.

De aproape doi ani, strigatele de ajutor ale fetei, pe reteaua de socializare, au ramas fara ecou. Cu o zi inainte sa-si ia viata, ultima ei postare a fost "te urasc, simte-te!".

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

 

Cel mai probabil, tanara a suferit o deceptie in dragoste

Intreaga furie si-o varsa pe pagina ei, pe care o umpluse cu mesaje pline de ura, de fotografii sugestive si de ganduri suicidale.


"Astept ziua in care voi va veti trezi dimineata, iar eu nu".

"Intr-o buna zi, am sa dispar, fara sa va dau vreo explicatie, iar atunci sa va aduceti aminte va voi sunteti vinovati, voi ati adus moartea mea".
Sunt postari facute la luni distanta, fara ca cineva sa le ia in seama si sa-i anunte parintii. Din pacate, abia dupa inmormantarea ei, colegii si prietenii au pus cap la cap depresia prin care adolescenta trecea.

Asa au realizat ca ..."mor" era cuvantul cel mai des folosit de ea.


Cu sufletul ranit, fata s-ar fi retras in jocul "Balena Albastra", spun procurorii, care l-au gasit descarcat in telefonul ei. Astazi, directorul liceului a facut o marturisire socanta!

Deocamdata, eleva de clasa a 7 a este internata la psihiatrie. Nebunia jocului a pus pe jar intreaga tara, bagand spaima in parintii care au copii ajunsi la varsta adolescentei.

In urma cu doua saptamani, o tanara din Republica Moldova, a fost salvata in ultima clipa de la sinucidere. Fata sustine ca fusese pusa sa-si filmeze moartea ca sa demonstreze ca-si duce la indeplinire nivelul final.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI