Intervenție de urgență a autorităților, în Constanța. În timpul unor lucrări, o conductă de gaze s-ar fi spart, potrivit informațiilor transmise de ziuaconstanta.ro.

O conductă de gaze ar fi fost avariată, în Constanța

Se pare că autoritățile au intervenit de urgență, în Constanța, după ce o conductă de gaze ar fi fost spartă.

Incidentul a avut loc pe straga IG Duca, din municipiul Constanța.

Potrivit ziuaconstanta.ro, în zona unde a fost raportat incidentul se efectuau lucrări și era prezent un excavator.

pompieri

Autoritățile au intervenit de urgență, în Constanța

[Sursa foto: Freepik]

La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit aceleiași surse, reprezentanți ISU Dobrogea ar fi declarat că nu au fost detectat valori crescute. Se pare că zona ar fi balizată pe o suprafață de aproximativ 50 de metri.  

Se pare că gazele vor fi oprite pe magistrală până la remedierea problemei, conform ziuaconstanta.ro.

Citește și: VIDEO-Țeavă înlocuită la spital, în urma plângerilor pe internet. ,,A fost o țeavă de apă caldă, care s-a fisurat și picura''

pompieri

Foto simbol- pompieri

[Sursa foto: Freepik]

Conductă de gaze avariată, la Vâlcea

O conductă de gaze ar fi fost avariată în urmă cu câteva luni, în localitatea Ocnele Mari, din județul Vâlcea.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au intervenit de urgență pentru a asigura măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, ca urmare a avarierii unei conducte de gaze. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială CBRN.

Citește și: Incident în poligonul militar din Alba Iulia. Doi polițiști, răniți în urma unei explozii produse în timpul demontării unor cartușe. În ce stare se află cei doi

ISU Vâlcea a semnalat că sunt pierderi de gaze din conducta avariată. Fisura semnalată ar fi fost la una dintre conductele magistrale. Pentru avertizarea cetățenilor, autoritățile ar fi emis un mesaj RO-Alert de înștiințare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si