UPDATE:  Polițiștii au reușit să identifice mașina suspectului pe pe raza localităţii Valea Călugărească din judeţul Prahova. 

"Cele două minore au fost identificate și depistate pe raza județului Prahova.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 42 ani, bănuit de săvârșirea faptei se află în custodia polițiștilor, acesta urmând a fi condus la audieri în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Cercetările în cauză sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Cu privire la aspectele constatate au fost informați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov", se arată într-o informare a Poliţiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fetițele de 12, respectiv 10 ani, sunt căutate în aceste clipe de polițiștii din Brașov.

Două minore din Brașov au fost răpite

"La data de 12 noiembrie 2022, în jurul orei 10.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat  prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția a două minore, respectiv REPEDE GABRIELA-MIHAELA, în vârstă de 12 ani și GECSO ELENA-ANDREEA, în vârstă de 10 ani”, se arată în comunicatul Poliției.

În cursul zilei de 11 noiembrie, cele două minore ar fi plecat de acasă, la un grătar, cu co cunoștință a concubinului mamei celor două copile. Mama a fost de acord ca fetițele să-l însoțească, însă cei trei sunt de negăsit.

Citește și: Robert a fost adoptat când avea 4 ani și acum își caută mama naturală: "Am nevoie să îmi cunosc rădăcinile"

Mama a alertat autoritățile după ce copilele nu s-au întors acasă, iar bărbatul nu mai răspunde la telefon.

Polițiștii le caută în aceste momente

Gabriela Mihaela Repede (12 ani) are ochi căprui şi păr șaten, de lungime medie, iar la momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare maro deschis, pantaloni tip bluejeans, pantofi sport de culoare roz cu albastru și galben.

Elena Andreea Gecso (10 ani) are ochi verzi şi păr șaten, de lungime medie, iar la momentul dispariției, minora purta trening de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră cu dungi albe.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Un tânăr a fost găsit înecat la 24 de ore de la dispariție

"Persoanele care pot furniza informații, care să conducă la depistarea minorelor în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112. Vă reamintim faptul că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă", au mai precizat reprezentanţii Poliţiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si