De 8 zile, parintii nu mai stiu nimic de micutul Julen Rosello. Familia venise in regiunea Malaga ca sa petreaca o zi de duminica la tara... dar, dupa masa de pranz, baiatul a fost de negasit!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cateva indicii i-au condus pe toti catre acest put- extrem de ingust- de numai 25 de centimetri, dar foarte adanc- 110 metri. Pe masura ce au coborat sub pamant, salvatorii au gasit cateva fire de par, care, in urma testelor ADN, s-au dovedit a fi ale baiatului!
In ciuda tuturor eforturilor, nimeni, insa, nu a putut intra in put suficient cat sa ajunga la micutul Julen. Coordonatorul echipei de interventie- care, printr-o coincidenta, poarta numele Angel- Inger, a luat o decizie majora. Sa aduca in sudul Spaniei utilaje imense de forat.

Prin putul paralel cu cel in care se afla baiatul, vor fi coborati doi salvatori care sa sape un alt tunel- perpendicular de data aceasta pe locul in care se crede ca a ramas blocat copilul. Totul este, insa, o munca uriasa si...

orbeasca, pentru ca a fost imposibil de stabilit un contact cu micutul. Mai mult, utilajele de forat s-au blocat intr-un strat stancos.
La suprafata, familia se roaga ca Julen sa fie gasit in viata! Au alaturi de ei mii de oameni din intreaga tara, care au si iesit pe strazi in semn de solidaritate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si