Autoritățile oferă recompensă pentru ca un șofer care fură numerele de înmatriculare și apoi alimentează prin stații să fie prins.

Număr furat și folosit pe acest Audi A3! Va rog dacă îl vedeți pe undeva să mă notificați atât pe mine cât și dacă e văzut în trafic sunați la poliție! 

Cauzează diverse prejudicii, iar conducătorul auto se pare ca fură diverse numere de prin oraș și alimentează sau produce alte furturi crezând ca nu va fi niciodată identificat.

Citește și: Un șofer drogat și leșinat la volan s-a oprit cu mașina pe o stradă din Brăila

Haideți sa îi facem o surpriză de Crăciun!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Update: Prejudiciul meu e de 400 lei, eu ofer 600 de lei persoanei care mă ajută cu identificarea rapidă a proprietarului. NU vreau recuperare prejudiciu, pe cât vreau pedepsire autor și stopare fenomen! Mulțumesc! ”, a relatat Andreea Ioana.

Firma care deține numărul de înmatriculare l-a declarat furat. ” Acest Audi A3 -gri e deja in foarte multe plângeri (mai mereu cu numere diferite), toate in cursul acestui an, majoritatea în stațiile de carburant ”, mai precizează cea care a reclamat cazul.

Un șofer drogat și leșinat la volan s-a oprit cu mașina pe o stradă din Brăila

Citește și: Un bărbat cu cetățenie română și maghiară a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru acte de terorism

Polițiștii din Brăila au identificat un autoturism în care șoferul și pasagerul erau inconștienți.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică Brăila au fost sesizați, în cursul zilei de marți, 8 noiembrie, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că un șofer ar fi fost găsit inconștient la volan.

Citește și:  Doi minori din Caracal au furat o mașină și s-au plimbat cu ea mai multe zile

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat la volan, un bărbat,  în vârstă de 38 de ani,  din satul Baldovinești, precum și un tânăr, în vârstă de 19 ani, din satul Pietroiu, aflat pe locul din dreapta spate, ambii aflați în stare de inconștiență”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.
Un echipaj al ambulanței a ajuns la fața locului. Bărbatul de 38 de ani a fost testat cu aparatul drugtest, de unde a rezultat că a consumat substanțe psihoactive. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Citește și:  VIDEO- O altfel de misiune a Poliției Române! Doi polițiști din Cluj au lăsat mașina cu girofarul pornit, în timp ce își luau mâncare de la fast-food

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si