Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Autoritățile sunt în alertă! Accidente în lanț pe drumurile din România

Trei persoane, printre care și un copil de numai 2 ani, au murit într-un grav accident petrecut pe A1, între Timișoara și Deva! Două microbuze și 4 mașini au fost implicate într-un carambol la care a fost nevoie inclusiv de intervenția unui elicopter SMURD. Autorităţile au impus planul roşu de intervenţie după un accident între două microbuze care a avut loc la Teregova în judeţul Caraş-Severin.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

VIDEO- Tragedii în lanț în drumul spre vacanță

Tragedia s-a petrecut la ora 15, într-o zonă a autostrăzii A 1 din Timiș unde se efectuau lucrări

"Eram toți în coloană, staționam, și unul a venit în viteză. probabil n-a observat că se staționa și ne-a lovit din spate pe noi! Noi i-am lovit pe cei din față!  Salvatorii au blocat ambele sensuri ale șoselei de mare viteză dintre Timișoara și Deva."

A fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD

A fost nevoie de eliberarea unui spațiu pentru ca elicopterul SMURD să poată ateriza. Din păcate, pentru trei victime eforturile au fost în zadar.

Citeste si: Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat când vor fi extrase primele gaze din Marea Neagră

Un bărbat, o femeie și un copil de 2 ani au murit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Bărbatul care a intrat în pasarela de la Pipera și și-a ucis fosta soție a fost reținut

22 de persoane au fost rănite în urma carambolului. În spatele coloanei uriașe formate după accident s-a produs o altă tamponare. Și nu a fost singurul eveniment de acest fel petrecut astăzi!

Ciocnire între 2 microbuze și un autoturism

"Pompierii intervin în urma unui accident rutier produs pe DN6, în zona localității Teregova, în care sunt implicate 2 microbuze și 1 autoturism. 

Pentru optimizarea acțiunii de răspuns, a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Caraș-Severin.

Citeste si: Noi amănunte în cazul asasinatului din Bihor. Criminalul și cele două femei care au orchestrat crima au fost arestați

Se intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 3 autospeciale SMURD, 1 elicopter SMURD și 6 echipaje medicale SAJ. 

Misiunea este în dinamică", se precizează într-o informare transmisă de reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

22 de perosane au fost rănite în accident

Conform ultimelor informaţii, în coliziune au fost implicate două microbuze, unul în care se aflau ca pasageri un număr de cinci persoane şi altul în care se aflau 16 pasageri. Totodată, în accident a fost implicat şi un autoturism, la bordul căruia se aflau două persoane.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat a primit o amendă usturătoare după ce a abandonat un cățel într-un sac de rafie

Dintre victimele rezultate în urma impactului, zece primesc îngrijiri medicale la fața locului, iar pentru unul dintre pacient, mebmbrii echipajului medical efectuează manevre de resuscitare.

Citeste si: Strigătul de ajutor al lui Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea cere ca blondina să fie eliberată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI