Dubla crimă din comuna Manoleasa, județul Botoșani care a avut loc în luna noiembrie 2023 a cutremurat o țară întreagă! Atunci, o femeie de 47 de ani și fiica sa au trăit un adevărat chin, după ce un individ le-ar fi bătut cu o toporișcă, după care le-a acoperit cu coceni de porumb și le-a dat foc. 

Filmul tragediei premeditate de tânărul de 37 de ani

Marius Florin Strat este autorul crimei, iar acesta a fost miercuri trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Acesta, care este și rudă cu familia a fost acuzat de omor calificat.

Niște vecini ar fi fost cei care au dat alarma la 112, după ce au văzut că dintr-o casă părăsită iese un fum dens. După ce au intervenit pentru stingerea focului, vecinii și oamenii legii au dat peste trupurile neînsuflețite ale mamei și fiicei sale, despre care inițial s-a crezut că au murit intoxicate cu fum. Însă, la scurt timp au fost văzute și tăieturile la nivelul gâtului, dar și celelalte semne de pe corpurile celor două, iar atunci au început și cercetările pentru crimă.

Autor crimă Botoșani judecată

Ele sunt mama și fiica omorâte de ruda lor, în comuna Manoleasa, Botoșani.

[Sursa foto: Botosaneanul]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, este vizat de percheziții într-un dosar DNA

Minora și criminalul, o relația amoroasă de câțiva ani

Deși soțul femeii a fost bănuit pentru cele întâmplate, s-a demonstrat rapid că cel care devenise călău este tânărul de 37 de ani, verișorul cu fata de 14 ani. El este din Ripiceni și pe lângă faptele oribile pe care le-a făcut, el este acuzat că a întreținut și relații sexuale cu Diana.

Potrivit informațiilor oferite de Botosaneanul, minora și criminalul ar fi avut o relație, cu care rudele nu erau însă de acord.

La locuința acestuia au fost găsite mai multe probe, inclusiv niște înregistrări video de la camerele de supraveghere instalate la casele din zonă. În imagini se vede cum criminal mergea pe bicicletă spre Ripiceni, la ora 3.20 noaptea. 

Dublă crimă Botoșani

Autorul dublei crime din Botoșani a fost acuzat de omor calificat.

[Sursa foto: Botosaneanul]

Citește și: Cine este Fane Căpăţână? Interlopul, abia ieșit din pușcărie a repetat 'schema Maradona', după ce s-ar fi dat drept poliţist de la Antidrog

Marius Florin Strat a fost examinat medico-legal, iar rezultatul a arătat că individul a avut discernământ în momentul în care a acționat în acest fel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si