"Ha! Toata lumea sa se calmeze. Povestea e adevarata. Nimeni nu a fost platit. Niciun scenariu. Arme reale. Arestari au loc. Guvernul este in dificultate. Faceti fata la asta", a scris ziaristul Stuart Ramsay, intr-un mesaj postat pe contul sau de Twitter.

Autorul a venit cu un al dolea mesaj. Comentând la mesajul publicat de Stuart Ramsay, Valentin-Alexandru Jucan l-a avertizat că va fi chemat în judecată.

”Cred că vei fi chemat în judecată. Noroc. Valentin Jucan, Secretar de Stat, Consiliul Naţional al Audiovizualului”, i-a scris membrul CNA jurnalistului britanic, la cel mai recent mesaj pe care l-a publicat pe Twitter.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In al treilea mesaj, Ramsay spune: ”Heheheh, este adevărat! Pur şi simplu nu vă convine! AK-urile şi puştile cu lunetă sunt – err – militare, de vânzare. Noroc”.

 

Si postul britanic de televiziune se apara si sustine ca jurnalistul Stuart Ramsay si echipa sa au realizat un reportaj „temeinic”.

Reportajul jurnalistilor de la Sky News privind traficul de arme din Romania este o facatura, a confirmat astazi Daniel Horodniceanu, seful DIICOT.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si