Update: Șoferul teribilist a fost prins și dus la audieri

Michelle Antonio Șerban, șoferul teribilist care a lovit două maşini şi era să accidenteze mai mulţi oameni, pe trecerea de pietoni, în timp ce fugea de poliţişti şi jandarmi, a fost prins miercuri, 26 octombrie 2022, la doar câteva ore după incident. 

În această dimineață, tânărul a fost scos de la Secţia 19 de poliţie şi dus la INML.

Acesta nu a făcut nicio declaraţie despre cele întâmplate.  Oamenii legii l-au convins să iasă din casă şi l-au ridicat. 

Martorii susțin că tânărul era sub influenţa stupefiantelor. Miercuri, 26 octombrie 2022, la orele serii, bărbatul a fost la un pas să provoace o tragedie pe străzile din Capitală. 

”Individul care încercase să treacă cu maşina aseară peste poliţişti şi jandarmi şi care a agresat mai mulţi participanţi la trafic a fost reţinut. Acesta fugise la bunica sa”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a Europol, alături de imagini de la capturarea bărbatului.

Știrea inițială

Individul care era la un pas să provoace o adevărată tragedie a postat la scurt timp după incident o serie de clipuri video pe rețelele de socializare în care râde de oamenii legii, dar şi în care îi ameninţă.

"Băi viaţa mea, sunaţi la 911 că ăştia pe România nu răspund", a fost unul dintre mesajele transmise de șoferul teribilist care este în continuare căutat de poliţişti bucureșteni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Scene halucinante: Un bărbat a ignorat regulamentul parcării din centrul oraşului şi a ieşit pe contrasens, rupând bariera

Tânărul a reuşit să fugă de la locul accidentului după ce a lovit două mașini în timp ce încerca să scape de poliţiştii şi jandarmii care încercau să îl dea jos dintr-un Mercedes, în zona Tineretului din Sectorul 4 al Capitalei.

El este autorul scenelor de coșmar de pe un bulevard din Sectorul 4. A postat story-uri cu amenințări la adresa polițiștilor

Citeste si: VIDEO| Scene de coșmar în București. Un șofer a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar când a fost încolțit a dat năvală peste pietoni

La scurt timp după ce a reușit să fugă de organele de poliție, ce a scăpat, bărbatul şi-a abandonat autoturismul pe o stradă din Sectorul 4 şi apoi a plecat pe jos.

Între timp, oamenii legii din Capitală au reușit să îl prindă.

Tânărul a fost autorul unor scene de coșmar pe un bulevard din Capitală

Bărbatul de la volanul autoturismului marca Mercedes a fost blocat în trafic de jandarmi şi poliţişti, într-o intersecție din Sectorul 4, după ce a refuzat să tragă pe dreapta.

Citeste si: Un adolescent beat și cu o mașină furată a comis un accident

"La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care incălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

El este autorul scenelor de coșmar de pe un bulevard din Sectorul 4. A postat story-uri cu amenințări la adresa polițiștilor

Citeste si: Polițist rănit, în urma unui accident rutier. Maşina s-a ciocnit cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani

La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme.

Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto", au transmis polițiștii bucureșteni într-un comunicat.

Citeste si: Două dosare penale în mai puțin de două ore. O sibiancă a condus cu permisul suspendat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si