Peste aproximativ o saptamana, o bucata buna de drum va fi inchisa si traficul, cel mai probabil, va fi dat peste cap.

Asa arata cea mai noua autostrada din Romania, la numai 2 luni de la inaugurare. Gropile aparute in asfalt i-au descumpanit pe soferii care au trecut pe A3, in ultimele luni. Zona nu este nici macar semnalizata corespunzator. Ne-asteapta, asadar, un nou blocaj, dupa ce o portiune buna de drum se va inchide pentru a face loc utilajelor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ministrul Razvan Cuc, abia venit in fotoliul de la Transporturi, da bir cu fugitii cand vine vine vorba de explicatii. Compania de drumuri da vina pe constructor, iar problemele sunt plimbate dintr-o parte intr-alta, in speranta ca vor fi date uitarii. Oficialii romani au gasit o solutie pentru a nu mai exista astfel de probleme in viitor.

Autoritatile vor sa vada cati muncitori si cate utilaje lucreaza pe santiere si cum se toarna covoarele asfaltice.

Este un sistem de supraveghere care ar fi trebuit folosit inca din 2017. Poate ca astfel, promisiunile politicienilor de a inaugura anul trecut o suta de kilometri de autostrada s-ar fi transformat in realitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si