O masina pe contrasens, in miez de noapte. Se intampla pe A2, in conditiile in care cu numai cateva ore inainte ca aceste imagini sa fie suprinse, se petrecea un accident in lant cu 21 de masini.
Totul s-a intamplat la inceputul lunii iulie, in timp ce o suta de mii de turisti se indreptau spre litoral. Acum... alta tragedie! tot de cod rosu

La 130 de kilometri la ora, in conditiile in care toti soferii ar circula regulamentar sau conditiile de drum ar fi perfecte, o secunda este suficienta pentru o eventuala tragedie.



Autoritatile, insa, fac ceva pentru a schimba situatia??? Dimpotriva, parca si-au pus in gand sa ne incurce...

In acest loc ar trebui sa aflam despre eventualele accidente, rute ocolitoare si zone aglomerate. Din pacate, panoul electronic este doar un vis.

Asa s-a intamplat si in aceasta dimineata- panourile informative nu functionau??

Cu 3 kilometri inainte de locul accidentului exista un astfel de panou electronic....

CMS. SEF GRIGORE GEORGE, DIRECTIA DE POLITIE RUTIERA: Functionau, dar aveau ca mesaj variabil informatii legate de o lucrare de la kilometru 92. Nu vorbeau de conditiile meteo, probabil dansii au considerat ca si acolo era ceata si era deviatia de la lucrare, asa ca au considerat ca aceea era mai importanta.

Mergem pe firul logic al sistemului! ANM a informat CNADNR cu privire la prezenta fenomenului de ceata densa pe Autostrada Soarelui?? Contract este in vigoare.


"Judetul Calarasi a fost sub atentionare cod galben de ceata între orele 6:30 di ora 14:00. Aceasta atentionare a fost transmisa catre toate autoritatile abilitate inclusiv catre CNADNR", spune meteorologii.

Mai departe... CNADNR, mai exact noua structura desprinsa si denumita: Compania Nationala de Investitii Rutiere, care se ocupa cu gestionarea infrastructurii rutiere, a primit avertizarea de ceataa ANM-ul asa spune.

Politistii de la Autostrazi spun ca au iesit in patrulare, insa conditiile meteo extreme au facut imposibila amplasarea vreunui filtru pentru atentionarea soferilor sau pentru pedepsirea vitezomanilor.


Asadar, unde s-a rupt filmul si am ajuns sa traim o asemenea tragedie??? Parchetul a deschis o ancheta in acest caz.
Grav este ca nu reprezinta singura problema de pe Autostrada Soarelui!

"Aici vedem un telefon de urgenta prins cu sarma. Nu stim daca este un sistem antifurt de ultima generatie sau pur si simplu a fost prins asa ca sa nu fie spulberat de vant direct pe autostrada".

La 130 de kilometri la ora, aceste crapaturi din asfalt se pot demonstra periculoase. Dar, cine sa le repare?

"Din gardul de protectie de pe margine au mai ramas doar stalpii. Probabil e o problema de timp pana vor fi furati si acestia".

" Nici pietonii nu lipsesc de pe autostrada. E drept, raman pe banda de urgenta, asteptand "ocazia" care sa-i duca la mare!"

Asadar... mare grija, soferi! Daca lor nu pare sa le pese de viata noastra, macar noi sa avem grija de ea!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si