Potrivit CNAIR, incepand cu ora 13.15 se inchide circulatia rutiera pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, intre Fundulea si Drajna (km 36+000 – km 105+000) pe ambele sensuri din cauza fenomenului meteo de ploaie inghetata care genereaza aparitia spontana a poleiului.

”Fenomenul meteo de ploaie inghetata este foarte periculos, instalandu-se spontan si afectand puternic siguranta circulatiei rutiere”, arata sursa citata.

Soferii sunt sfatuiti sa foloseasca ruta ocolitoare Fundulea- DN 3- Lehliu- DN 3A- Drajna.

”Precizam ca reprezentantii CNAIR S.A. actioneaza in permanenta in toate zonele afectate, pentru a asigura desfasurarea traficului rutier in conditii de siguranta. Facem din nou apel la conducatorii auto sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator pentru conditii de iarna si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate”, mai arata sursa citata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anterior, Infotrafic anunta ca pe autostrada A2 Bucuresti – Cernavoda exista riscul aparitiei poleiului, din cauza drumului ud si a temperaturilor scazute.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe autostrada A2 Bucuresti – Cernavoda ploua.

Din cauza temperaturilor scazute si a carosabilului ud, exista riscul aparitiei poleiului.

”Prevederile legale in vigoare interzic circulatia autovehiculelor neechipate cu anvelopele de iarna, fara a face referire la vreo data calendaristica, atat timp cat drumurile publice sunt acoperite cu zapada, gheata sau polei”, arata Infotrafic.

Sursa: Mediafax


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si