Această avancronică este oferită alături de tipsterii Biletu-Zilei.com, cel mai urmărit site de pariuri în perioada EURO 2020. Vezi aici ponturile lor pentru meciul de marți seara.

Unde se joacă Italia Spania

Ultimele 3 meciuri de la EURO 2020 sunt programate toate să se dispute pe Wembley Stadium din Londra.

Cum au ajuns în semifinale

Italia a obținut 4 victorii în timpul regulamentar și una după reprizele de prelungiri.

Austria a fost singura adversară care a rezistat mai mult de 90 de minute, după ce italienii câștigaseră rând pe rând cu Turcia (3:0), Elveția (3:0) și Țara Galilor (1:0). În sfertul de finală cu Belgia (2:1) italienii au primit primul gol de la acest EURO 2020 în timpul regulamentar.

Spania a ajuns în semifinale în ciuda faptului că în timpul regulamentar a reușit doar o victorie, 5:0 cu Slovacia. În rest au fost doar egaluri. Mai întâi cu Suedia (0:0) și Polonia (1:1) în faza grupelor și apoi cu Croația (3:3) și Elveția (1:1) în fazele eliminatorii, reușind calificările după prelungiri și respectiv lovituri de departajare.

Citeste si: Doliu în lumea sportului. A murit la doar 34 de ani

Ultimele știri din cele 2 tabere

Italia

Leonardo Spinazzola a suferit o accidentare urâtă în meciul cu Belgia și va lipsi marți. În locul său ar trebui să-l vedem pe Emerson în flancul stâng al liniei de fund. Lorenzo Pellegrini va rata de asemenea această semifinală, în timp ce Alessandro Florenzi este incert.

Citeste si: SPORTUL ÎN AER LIBER, UN STIL DE VIAȚĂ

Spania

Pablo Sarabia a suferit o accidentare musculară în partida cu Elveția și este incert.

În cazul în care nu va putea evolua Ferran Torres se va regăsi printre titulari. În rest nu sunt motive pentru ca Luis Enrique să facă alte schimbări în echipa de start.

Ce spun antrenorii

· Roberto Mancini (Italia): Am marcat 2 goluri împotriva Belgiei și am fi putut marca mai multe. Cred că victoria a fost pe deplin meritată. Spania este următoarea, dar cu cât avansăm în turneu, cu atât devine mai dificl.

· Luis Enrique (Spania): Suntem atât de mândri! Ar fi ridicol să credem că noi sau oricare dintre semifinaliste ne-am mulțumi cu ce am făcut până acum. Toți vrem să ajungem în finală și să câștigăm!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Echipe probabile:

· Italia: Donnarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Emerson; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Immobile, Insigne

· Spania: Unai Simón; Azpilicueta, García, Laporte, Alba; Koke, Busquets, Pedri; Moreno, Morata, Olmo

Întâlniri directe

În ultimii 10 ani cele 2 naționale, Italia și Spania, s-au înfruntat de 9 ori. Spania este în avantaj, cu 3 victorii, față de doar 2 obținute de italieni.

Ultima confruntare a fost în septembrie 2017, în calificările pentru Cupa Mondială. Atunci Isco cu o dublă și Morata aduceau ibericilor o victorie categorică.

Citeste si: Euro 2020, pe Arena Națională. Gică Popescu: "Nu am nevoie să merg la tribuna oficială. Voi sta la tribuna a doua"

Arbitrul meciului

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Germanul Felix Brych a fost delegat să împartă dreptatatea la acest joc. Doctorul german va arbitra al cincilea său meci la EURO 2020. A arătat până acum doar 6 avertismente, adică o medie de 1.5 cartonașe pe meci. În cele 9 partide arbitrate de la începutul lunii mai Brych n-a arătat vreun cartonaș roșu.

Italia- Spania la casele de pariuri

O partidă de asemenea anvergură este tratată cu maximă atenție de către casele de pariuri online.

La Betano sunt disponibile peste 580 de opțiuni de pariere. În plus sunt disponibile și cote cu marjă 0% pentru pariuri pe rezultatul final 1x2, cotele fiind: 2.52 3.42 3.21. Așadar Italia este ușor favorită în opinia caselor de pariuri, dar avantajul italienilor este minim.

Ciro Immobile (cota 3.00) și Alvaro Morata (cota 3.45) sunt jucătorii creditați cu cele mai mari șanse de a înscrie în această primă semifinală de la EURO 2020.

Citeste si: AFLĂ: Cătălin Moroșanu are probleme în căsnicie. De unde pornesc discuțiile cu soția lui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si