Close sidebar
Close sidebar

Avantaje ale smartphone-ului

Smartphone-urile au schimbat radical viața oamenilor. Înainte oamenii erau nevoiți să facă eforturi suplimentare pentru a trimite mesaje sau să cumpere un aparat foto doar pentru a face fotografii.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astăzi, aceste funcționalități sunt integrate într-o singură tehnologie revoluționară care continuă să devină din ce în ce mai inteligentă în fiecare zi. În prezent, smartphone-ul este mereu în preajma oamenilor.

Și ca orice lucru, și smartphone-ul are avantajele sale. În acest articol vă vom dezvălui care sunt beneficiile acestui dispozitiv și cum îl putem proteja având în vedere numeroasele sale beneficii.

Avantaje ale deținerii unui smartphone

Comunicare instantanee

Smartphone-ul a evoluat de la cele mai vechi dispozitive de comunicare. Acesta a fost creat pentru a îmbunătăți în primul rând modul de comunicare între oameni. Apariția smartphone-ului a contribuit la modernizarea sistemului de comunicații. Acest dispozitiv a deschis calea către SMS-uri, mesaje text, apeluri, apeluri video și aplicații care permit oamenilor să comunice instantaneu cu persoane din orice parte de pe glob.

Navigare pe Internet

De asemenea, smartphone-ul le permit oamenilor să navigheze pe internet. Acest dispozitiv are integrat un browser mobil care le permite utilizatorilor să cerceteze și să acceseze site-urile oricând și de oriunde. Potrivit unui studiu, 10% din timpul total petrecut de oameni pe smartphone este folosit pentru deschiderea de browsere pentru naviga pe internet. Datorită browser-ului mobil oamenii au acces ușor la informații.

Aparat foto

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

În această generație "selfie", aparatul foto este foarte important. Îi scutește pe oameni de cumpărarea unei camere digitale separate pentru a face fotografii și videoclipuri. Mai ales acum când  milenarilor le place enorm să posteze fotografii în mediile sociale. Potrivit unui studiu realizat de compania americană Comtech Telecommunications Corp în 2014, aparatul foto s-a clasat pe locul trei în topul celui mai important aspect pentru consumatori în ceea ce privește cumpărarea unui smartphone.

Astfel, producătorii de smartphone-uri încearcă să echipeze dispozitivul cu cea mai bun aparat foto.

Divertisment

Smartphone-ul este, de asemenea, văzut ca o sursă de divertisment- jocuri, muzică, filme și cărți. Potrivit statisticilor din 2016, în America de Nord 63,7 milioane de persoane utilizau smartphone-urile pentru jocuri. În plus, utilizatorii pot asculta muzica preferată cu iTunes și Spotify, printre altele. Vizionarea filmelor și citirea cărților electronice sunt, de asemenea, posibile prin intermediul telefoanelor inteligente.

Educaţie

Smartphone-urile ajută, de asemenea, la educație, în special în cazul copiilor. Datorită accesului ușor la informații și conținut util, copiii pot beneficia de un studiu mai interactiv prin urmărirea videoclipurilor educaționale și a aplicațiilor educaționale. De asemenea, pot naviga cu ușurință pe internet dacă doresc să caute ceva despre un subiect anume.

Aplicații

Smartphone-ul pot face aproape totul cu ajutorul aplicațiilor. Există peste 2 milioane de aplicații în Google Play Store, în timp ce peste 1,5 milioane de aplicații sunt disponibile în Apple App Store. Oamenii își petrec 90% accesând aplicațiile. Se pare că în medie  un utilizator  instalează 36 de aplicații pe telefonul smartphone. Funcționalitatea aplicațiilor variază de la unul la altul- editor de fotografii și videoclipuri, rezervarea de bilete, magazin online, sistemul de plăți, analiza datelor, asistent personal etc.

GPS

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Majoritatea smartphone-urilor sunt acum dotate cu sistem de poziționare globală (GPS). Această tehnologie permite oamenilor să localizeze anumite adrese și zone din întreaga lume. Acest lucru a contribuit la îmbunătățirea nu doar a comunicării, ci mai ales a transportului.

Intimitate

Datorită smartphone-ului putem face aproape orice, fără ca cineva să știe asta. Putem face fotografii și să securiza biblioteca foto cu o parolă. Putem, de asemenea, trimite mesaje celor dragi fără teama de a afla cineva. Tranzacțiile online pot fi efectuate și prin intermediul telefoanelor inteligente.

După cum se poate observa, smartphone-ul ne oferă multe beneficii. Iar acest lucru ne determină să-i prelungim cât de mult putem durata de viața. Acest lucru este posibil cu ajutorul unor huse de protecție pentru smartphone sau cu folii de protecție pentru smartphone.

În prezent, există o gamă largă de astfel de produse pentru orice model de telefon. Important este însă să le achiziționăm pe cele de cea mai bună calitate. O astfel de sarcină poate părea destul de dificilă având în vedere multitudinea de magazine cu accesorii GSM. În realitate lucrurile nu stau deloc așa, deoarece există Itelmobile.ro., magazinul online cu una dintre cele mai mari game de accesorii GSM de pe piață, atent selecționate și de cea mai bună calitate.

Aici putem găsi oricând huse de protecție pentru Samsung S10, carcase Samsung S10 Lite, folii de protecție pentru Samsung S10 Plus etc. Durata de viață a smartphone-ului nostru va fi mult prelungită datorită unor produse de calitate excepțională. Intrați și cumpărați, căci nu veți cumpăra!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI