Close sidebar
Close sidebar

Avantajele unui lapte praf de calitate din perspectiva mămicilor

Din primele ore de viata laptele matern trebuie sa faca parte din alimentatia bebelusului. Pana la sase luni doar laptele matern va face parte din meniul celui mic, mamica va putea alapta destul de rapid daca nu intervin alte probleme, astfel ca alimentatia copilului va fi asigurata permanent.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Elementele nutritive continute, vitaminele si mineralele, toate contribuie la dezvoltarea unui sistem imunitar sanatos, unui organism care poate rezista oricaror probleme aparute in primele luni de viata. Sunt foarte multe cazurile in care mamicile nu vor sau nu au cum sa alapteze, situatie in care singura varianta pentru o hranire regulata si corecta a copilului ramane laptele praf.

Laptele praf poate fi la fel de bun precum cel de la san, este imbogatit cu vitamine, minerale, are continut redus de grasimi, multe proteine, fiind testat si usor de administrat.

Citeste si: Nou proiect de lege propus de Ministerul Sănătății: favorizarea alăptării la sân a bebeluşilor

Cu un lapte praf potrivit pentru micut poti dormi linistita noaptea, si taticul isi poate hrani copilul fara probleme, doar incalzeste lapticul si il administreaza micutului. Spre deosebire de laptele matern compozitia unui lapte praf e diferita, digestia e mai lenta, deci avem timpi de hranire ceva mai mari.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O mare problema cu laptele matern este compozitia acestuia. Ea e afectata de alimentele si bauturile consumate de mamici, regimul alimentar este strict si se bazeaza in mare parte pe excluderea oricaror substante, medicamente care pot ajunge in laptele matern.

Daca se foloseste laptele praf mamica poate sa manance si sa bea tot ce doreste fara sa se teama ca va afecta sanatatea micutului sau. Nu mai esti nevoita sa alaptezi la ore fixe, indiferent unde esti, copilul poate bea lapte praf in orice context, nu mai trebuie sa cauti un loc special pentru alaptare.

Citeste si: VIDEO| Obișnuiești să consumi ulei de palmier? Consumat in mod frecvent el va poate pune sanatatea in pericol!

Pe de alta parte laptele praf este sigur, este testat cu atentie, contine exact formula care este necesara copilului, daca sunt prezente alergii sunt si formule pentru micutii cu probleme, in orice fel de scenariu copilul se hraneste in continuare.

Laptele praf este o alternativa foarte buna la cel matern, este recomandat inca din primele zile de viata, daca mamica nu are cum sa alapteze normal, pe piata sunt formule pentru toate varstele si toate tipurile de copii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI