Suspectul principal al triplei crime din Capitală a fost reținut de procurori, miercuri dimineață, pentru 24 de ore.

Citește și: Triplă crimă în Capitală, într-un apartament de pe Calea Moşilor. "Două dintre victime erau în saci, a treia era în baie". Cine e principalul suspect

Bărbatul de 46 de ani și fratele său geamăn au fost audiați întreaga noapte.

El și-ar fi ucis mama, sora și un alt frate din cauza banilor, potrivit unor surse din anchetă.

Detalii șocante în cazul triplei crime din Calea Moșilor

Anchetatorii nu au găsit încă arma crimei, dar se presupune că este unul dintre multele cuțite găsite în casa familiei care locuia pe Calea Moșilor.

Atunci când au sosit polițiștii la fața locului, principalul suspect a fost calm și le-a indicat anchetatorilor locul unde se aflau cadavrele.

"Victimele au multiple plăgi înjunghiate, chiar și 20 de plăgi înjunghiate. Două dintre victime erau în saci, a treia victimă era în baie", a declarat procurorul de caz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Anchetatorii sunt uimiți de modul în care s-a comportat fratele geamăn care se afla în casă în momentul sosirii echipajelor de poliție.

"Era senin. A indicat locul unde era mama și a mai spus că mai sunt încă două cadavre", a explicat procurorul de caz. 

"Există semne că în casă s-a făcut curat, dar criminaliștii au găsit urme pe care le pot valorifica", a adăugat anchetatorul.

Martorii povestesc că unul dintre frații gemeni ar fi ucis-o pe soră când aceasta s-a întors acasă de la serviciu și a văzut că fratele și mama sunt deja morți în casă. 

Care este motivul presupus al triplei crime

Motivul presupus al triplei crime ar fi 80 de mii de euro pe care bărbatul de 46 de ani i-ar fi împrumutat mamei și aceasta nu i-ar mai fi dat înapoi.

Mama celor patru copii ar fi avut în trecut ordin de protecție împotriva unui dintre cei doi frați gemeni.

Vecinii spun că presupusul criminal era consumator de substanțe interzise.

Trei cadavre au fost găsite, marţi seară, în jurul orei 18.00, pe Calea Moşilor din Capitală.

Sursa din anchetă au dezvăluit că trupurile neînsuflețite au fost găsite în saci, în baia unui apartament în care locuiau femeia ucisă și cei patru copii ai săi, toți cunoscuți cu probleme psihice.

Două persoane, fiii femeii decedate, au ajuns în custodia autorităţilor judiciare. Aceștia au fost audiați la Serviciul Omoruri, din cadrul Poliţiei Capitalei, iar unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si