Close sidebar
Close sidebar

"Avea sutienul pe ea, dar tricoul ridicat peste..." Marturia socanta a barbatului care a gasit-o pe Petronela, eleva ucisa cu cruzime intr-o padure din Botosani

Petronela Mihalachi este adolescenta gasita moarta la marginea unei paduri din Botosani. Tanara avea 18 ani si a fost ucisa de un tanar in varsta de 16 ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cadavrul unei tinere a fost descoperit la marginea municipiului Botosani. Tanara de 18 ani a fost ucisa cu mai multe lovituri de cuţit, iar autorul crimei este un adolescent în varsta de 16 ani.

"Doi copii au gasit-o, tineri, foarte tineri, au vazut-o la distanta si au crezut ca e lesinata si au cautat pe cineva si m-au gasit pe mine mai încolo cu cateii, cu alti prieteni si eu am venit sa vad ce e cu persoana respectiva." , spune barbatul care a vazut-o primul de aproape.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cand s-a apropiat, a avut avut un soc. Trupul adolescentei era plin de sange:" Tricoul ridicat asa peste... avea sutienul pe ea, dar tricoul ridicat peste, deasupra, pana aici si sange, tot, pe aici. Mie mi s-a parut, clar, moarta si am sunat imediat la 112." 

Viata fetei a fost curmata cu 13 lovituri de cutit: "Am fost solicitati pentru o persoana care a fost gasita decedata, care prezenta multiple plagi înjunghiate posibil de cutit în regiunea cordului, regiune toracica drept, fata, membre superioare.

Pacienta gasita în asistola de aproximativ o ora." 

Sursa: Observator

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI