Charlotte, în vârstă de 33 de ani, și-a întâlnit prima dată soțul, Rob, când avea doar 18 ani, iar cuplul s-a căsătorit doi ani mai târziu, potrivit Daily Mail.

Femeia a povestit că că Rob era „cel mai bun” și a susținut-o financiar în timp ce ea își urmărea pasiunile – nu s-a plâns niciodată de lipsa banilor sau de orele suplimentare pe care trebuia să le facă pentru a-și permite un anumit stil de viață.

Citește și: Soția lui El Chapo a fost eliberată din închisoare. Emma Coronel a pledat vinovată în fața judecătorilor în urmă cu doi ani

„Întotdeauna am visat să fiu dansatoare, dar părinții mei nu și-au putut permite lecțiile de dans. Rob mi-a spus că mă va ajuta. Mi-a plătit cursurile când aveam 20 de ani și am făcut sacrificii împreună. Și-a luat o slujbă suplimentară și ne-am mutat într-un apartament mai mic. M-a ajutat să-mi îndeplinesc visul. I-am fost recunoscătoare și îi voi fi mereu.”

„Două mesaje suspecte au venit mai târziu"

Dar totul s-a schimbat când Charlotte a luat inocentă telefonul lui Rob, întrucât își știau parolele, pentru a se uita la fotografiile de la petrecerea aniversară a nepoatei lor.

Charlotte a simțit imediat că ceva nu e în regulă după ce și-a dat seama că telefonul era pe modul avion și inima a început să-i bată tare.

Citește și: Un bărbat din Brașov a fost sechestrat timp de o oră și amenințat de escroci. Victima a căzut în plasa unor indivizi care susțineau că s-au rătăcit. I-au furat telefonul mobil

„Două mesaje suspecte au venit câteva minute mai târziu – erau pe numele unui bărbat pe care nu l-am recunoscut, însă numărul de telefon aparținea uneia dintre prietenele mele”, a dezvăluit Charlotte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mesajele erau următoarele: „Iubitule, ești încă acasă?” apoi: „Scrie-mi când poți”.

Soția a rămas șocată când a verificat numărul de contact și și-a dat seama că îi aparține prietenei ei, Carol.

O aventură cu cea mai bună prietenă a soției

„L-am confruntat în aceeași noapte și a început să-și ceară iertare și să plângă. A mărturisit că au o aventură de cinci luni.”

„A început imediat după ce Carol a divorțat – dar soțul ei a părăsit-o doar pentru că avea o aventură cu un alt soț din grupul nostru de prietene.”

Femeia a explicat că Rob și Carol lucrează împreună și au început să se apropie după divorțul femeii.

După descoperirea amantlâcului, bărbatul a spus că va întrerupe orice comunicare cu Carol și va obține un nou loc de muncă dacă soția este dispusă să-i dea a doua șansă.

Mai mult, a început să vină acasă devreme, cu flori și ciocolată.

Femeia nu știe cum să treacă peste trădarea soțului

Charlotte le-a povestit internauților că s-a simțit sfâșiată și nu știe cum să înainteze, așa că le-a cerut sfatul. Situația cuplului era una specială întrucât au propria casă și plănuiau să aibă copii în curând- motiv pentru care trădarea a lovit-o puternic.

„Mi-am pierdut încrederea în el și o parte din mine vrea să divorțeze, dar o altă parte îl iubește cu adevărat și îi sunt atât de recunoscătoare că m-a susținut cu ani în urmă.”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ce sfaturi i-au dat internauții:

„Te-a înșelat cu o trișoare cunoscută, îi cunoștea palmaresul. Nu există nicio cale de întoarcere din situația asta. Nu te îndrăgosti de atacurile amoroase și de călătoriile de vinovăție”, a sfătuit-o un comentator.

Un altul a adăugat: „Îți dă ciocolată și flori acum pentru a te recâștiga, pe astea ți le poți lua singură. Nu uita de lunile în care a tratat această amantă ca fiind specială, când și-ar fi putut dedica timpul, energia și efortul ție.”

Alții au avut o altă perspectivă. „Dacă își cere cu adevărat scuze și dă semne că înțelege nivelul prejudiciului cauzat soției, merită o a doua șansă. Tu decizi dacă poți trece peste asta și să-l ierți”, a spus o femeie.

„Infidelitatea este unul dintre cele mai rele lucruri, dar nu este imposibil să treci peste. Și dacă doi oameni sunt cu adevărat fericiți unul cu celălalt și el este atent și drăguț, nu văd o problemă", a adăugat o a doua persoană.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si