Close sidebar
Close sidebar

Avem primele imagini cu Paula Vieru, după ce a fost eliminată de la Exatlon! Vezi cine a aşteptat-o la aeroport

Paula Vieru a fost eliminată din echipa Faimoşilor şi a părăsit competiţia Exatlon, după ce a pierdut duelul împotriva Monicăi Roşu.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

După ce Faimoşii au pierdut jocul de eliminare în faţa Războinicilor cu scorul de 10 la 6, Paula Vieru a jucat împotriva Monicăi Roşu. Din păcate, Paula a fost cea eliinată, Monica Roşu fiind mult mai rapidă pe traseu şi având două medalii la purtător.

Paula s-a întors acasă la cei dragi, după două săptămâni petrcute in Republica Dominicană. Surpriza uriaşă a venit atunci când fosta faimoasă  a aterizat pe aeroportul Henri Coandă. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe lângă soţul ei care a aşteptat-o cu mult dor, nu au lipsit de la aeroport nici Diana Belbiţă, Cristian Geamăn şi surpriză....tatăl lui Yamato Zaharia, Amato. Paula a fost vizibil emoţionată şi cu siguranţă nu s-a aşteptat la o asemenea surpriză. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI