Premierul României desfășoară o vizită de lucru în Qatar în perioada 16-17 aprilie. Se pare că scopul întâlnirilor ar fi atragerea de investiții în valoare de 15 miliarde de euro pentru dezvoltarea României, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Marcel Ciolacu, vizită de lucru în Qatar pentru atragerea investițiilor

Marcel Ciolacu, premierul României, se afla la Doha, într-o vizită oficială, cu scopul atragerii unor investiții de 15 miliarde de euro.

Investiția prevede dezvoltarea României prin proiecte clare și mature, conform antena3.ro.

Statul Qatar este un partener comercial important al României în regiunea Golfului, iar atragerea de investiții în valoare de 15 miliarde de euro va contribui la consolidarea colaborării noastre economice și politice. Avem proiecte clare și mature pentru investitorii din Qatar. Poziția strategică, parcursul ascendent al economiei și oportunitățile oferite de fondurile europene sunt argumente ce susțin atractivitatea investițională a României, ar fi declarat Marcel Ciolacu, potrivit antena3.ro.

Citește și: VIDEO- Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege privind interzicerea păcănelelor, în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Ce a declarat Marcel Ciolacu?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu: "Avem proiecte clare și mature pentru investitorii din Qatar"

[Sursa foto: Facebook- Marcel Ciolacu]

Premierul și delegația guvernamentală vor avea întâlniri cu prim-ministrul Statului Qatar și ministrul Afacerilor Externe, dar și cu reprezentanți ai comunităților de români din Qatar. De asemenea, conform aceleiași surse, Marcel Ciolacu ar urma să participe la ceremonia de semnare a unor documente bilaterale, alături de omologul său din Qatar.

Citește și: A murit economistul Ilie Șerbănescu, fost ministru în Guvernul României. Premierul Marcel Ciolacu: "A fost un adevărat om de stat"

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu, premierul României

[Sursa foto: Facebook- Marcel Ciolacu]

Cine îl însoțește pe Marcel Ciolacu în Qatar?

Premierul este însoțit de mai mulți miniștri în cadrul vizitei din Qatar. Marcel Ciolacu ar fi însoțit, conform sursei anterioare, de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii; Luminița Odobescu, ministrul Afacerilor Externe; Ștefan-Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului; Florin-Ionuț Barbu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale; Sebastian Burduja, ministrul Energiei; Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării; Valeriu Zgonea, președinte ANCOM; Alexandru Bociu, președinte ANSVSA; Karoly Borbely, președintele Hidroelectrica; Mihai Teodorescu, directorul Portului Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si