Poate ca multi dardaim numai privind imaginile, dar domnul Mitica se simte ca pestele in apa pe-o astfel de vreme. Desi ne apropiem de luna noiembrie, iar marea nu are mai mult de 16 grade, barbatul inoata de parca am fi in iunie. Si nu e singurul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“Pana in decembrie se poate face baie asa”, e de parere acest barbat.

23 de grade celsius au fost inregistrare in Constanta, dar rasfatati de soarele bland al toamnei au fost toti locuitorii tarii. Meteorologii explica fenomenul:

MIA MIRABELA STAMATE- meteorolog previszionist: “ Ne aflam sub influenta unui camp de presiune ridicata si asta genereaza o vreme frumoasa. peste romania se vede un senin foarte frumos stare care va si persita in urmatoarele 4 zile, cand vom putea vorbi de o vreme in general frumoasa, cald,a chiar deosebit de calda”.

Neobisnuit de cald a fost si in Targu Lapus, considerat polul frigului din nordul Romaniei.

Cele 23 de grade celsius inregistrate astazi nu au mai fost atinse de 11 ani.  Abia in weekend, la nivel national, termometrele vor mai pierde 1 sau 2 grade.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si