Aseară, o altă surpriză s-a înregistrat în ultimul sfert de finală al Ligii Campionilor la fotbal, Lyon eliminând favorita Manchester City, scor 3-1. Chiar dacă a fost rezerva titularului Lopes, care a făcut un meci mare, Ciprian Tătărușanu s-a bucurat la final împreună cu colegii de o calificare istorică în penultimul act al competiției, unde francezii vor întâlni pe Bayern Munchen. 

Citeste si: Șoc în Liga Campionilor! Au fost depistați doi infectați cu coronavirus în lotul lui Atletico Madrid

Tătărușanu a semnat vara trecută cu Lyon, venind de la Nantes, unde evoluase în ultimele două sezoane. Dacă la ”canari” încasa anual un salariu de 924000 de euro, la Lyon românul primește 1.200.000 de euro pe an, adică 100.000 euro pe lună, cel mai mare din carieră și al șaselea din cadrul lotului grupării franceze. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În sferturile de finală ale Champions League, desfășurate la Lisabona într-o singură manșă, s-au înregistrat următoarele rezultate: Atalanta- PSG 1-2, RB Leipzig- Atletico Madrid 2-1, Barcelona- Bayern 2-8 și Manchester City- Lyon 1-3.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si