Close sidebar
Close sidebar

Ce avere are Donald Trump. Fostul președinte al SUA a câștigat majoritatea banilor din imobiliare

Ce avere are Donald Trump. Fostul președinte al SUA și-a păstrat la secret declarațiile financiare pe vremea când avea obligația să le publice, ca lider la Casa Albă, dar presa a arătat că Trump a pierdut din avere de-a lungul mandatului de președinte SUA.

Razvan Ilie,

Donald Trump împlinește azi 75 de ani. Contul de Twitter @realDonaldTrump a fost închis definitiv pe 9 ianuarie după ce Trump a folosit platforma pentru a le lua apărarea susținătorilor săi care au luat cu asalt Dealul Capitoliului. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul președinte american Donald Trump împlinește pe 14 iunie vârsta de 75 de ani, fiind prima zi de naștere după ce a părăsit Casa Albă, ceea ce înseamnă și prima aniversare fără Twitter, rețea de care s-a folosit pentru a ajunge în fotoliul din Biroul Oval.

Citeste si: Donald Trump împlinește 75 de ani. Ce gafe celebre a făcut fostul președinte american

Contul de Twitter @realDonaldTrump a fost închis definitiv pe 9 ianuarie după ce Trump a folosit platforma pentru a le lua apărarea susținătorilor săi care au luat cu asalt Dealul Capitoliului. Anul trecut de iua sa, Trump a jucat golf la clubul său din Bedminster, New Jersey, înainte de a zbura înapoi la Washington Fiica sa Ivanka Trump și fiul său Eric au postat ambii mesaje de La mulți ani pe Twitter și Instagram. 

Averea lui Donald Trump, cu 25% mai mică decât la alegerea ca președinte SUA

Activele lui Donald Trump valorează mai puţin în 2021 decât în urmă cu cinci ani, când era ales ca lider al cele mai puternice națiuni din lume. Potrivit presei americane, averea lui Trump i-a scăzut cu aproape 25%, însă "imperiul" construit în câteva decenii este în continuare impresionant.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Donald Trump a vorbit despre un vaccin împotriva covid-19. Oficialul vrea să-l denumească „Trumpcine”

Averea lui Trump a scăzut de la 3 miliarde de dolari la 2,3 miliarde de dolari, conform Bloomberg Billionaires Index. Presa financiară americană a analizat documente financiare, documente de creditare, a realizat interviuri cu foşti executivi şi analişti din industrie, scoţând la iveală cât de problematică este situaţia pentru Trump şi pentru compania sa.

Fostul președinte al SUA a câștigat majoritatea banilor din imobiliare, iar pandemia de COVID-19 a lovit puternic în piaţa clădirilor de birouri şi în cea a facilităţilor turistice – ambele fiind extrem de importante în imperiul fostului preşedinte american.

Mai multe clădiri de birouri și hoteluri, în portofoliul lui Trump

Ce valoare au proprietăţile rezidenţiale deținute de Donald Trump: acestea valorează 1,7 miliarde de dolari, în scădere cu 26% în perioada 2016-2021, iar asupra lor planează datorii de peste 256 de milioane de dolari.

Cele două clădiri de birouri din New York şi San Francisco gestionate sub firma Vornado au înregistrat o scădere a valorii de la peste 760 de milioane de dolari la 685 de milioane de dolari.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În ceea ce priveşte proprietăţile turistice, adică resorturi şi hoteluri, acestea sunt evaluate la 558,9 milioane de dolari, în scădere cu 42% din 2015 până în 2020. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI