Close sidebar
Close sidebar

Averea colosala a lui Vlaidimir Putin. Acesta este motivul pentru care nu vorbeste despre bogatia sa

Ce avere are Vladimir Putin? Este o intrebare la care nu se poate raspunde cu exactitate, pentru ca presedintele rus nu vorbeste niciodata despre acest subiect.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Exista multe speculatii, insa cel mai aproape de adevar a fost raspunsul dat de un fost consilier de la Kremlin, Stanislav Belkovsky. In 2007 acesta spunea ca Putin "avea o avere estimata la cel putin 40 de miliarde de dolari". Daca ar fi asa, cifra l-ar plasa pe presedinte in Top 10 al miliardarilor lumii realizat de Forbes. Cunoscuta publicatie nu l-a inclus niciodata pe Putin in top pe motiv ca "averea sa nu poate fi verificata".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Se vehiculeaza ca averea presedintelui se compune din actiuni la mai multe companii, in special din sectorul petrolier. In plus, el ar mai detine 37% din compania petroliera Surgutneftegaz, 4,5% din gigantul Gazprom si ar avea actiuni si la traderul de marfuri Gunvor, inregistrat in Cipru.

“Are cel putin 40 de miliarde de dolari, mai mult de atat nu putem estima. Cred ca are afaceri despre care nimeni nu stie nimic”, a declarat Belkovsky pentru The Guardian.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI