După ce frații britanici Andrew și Tristan Tate au fost arestați pentru 30 de zile, averea celor doi a fost pusă sub sechestru de procurorii DIICOT. Aceștia sunt acuzați că în vila lor de lângă Capitală ar fi exploatat sexual cel puțin șase femei pentru videochat.

Frații Tate- avere de milioane de dolari

Procurorii au confiscat vila și colecția impresionantă de mașini a celor doi.

Printre acestea se numără și: un Bugatti Chiron, în valoare de trei milioane de dolari, un Rolls Royce Wraith, de 380 de mii de dolari, două Ferarri de peste o jumătate de milion de dolari, un McLaren de aproape 400 de mii și un Porsche GT Street de peste 300 de mii de dolari. Bunurile vor rămâne sub sechestrul autorităților până la finalizarea cazului.

Citește și: Greta Thunberg îl ironizează pe Andrew Tate, după ce a fost reținut în România

Frații Tate au fost arestați pentru 30 de zile

Celebrii frați britanici, Andrew și Tristan Tate au fost reținuți inițial pentru 24 de ore și apoi arestați pentru 30 de zile, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliu. Cei doi sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

Frații Tate, acuzați de trafic de persoane și viol, au fost arestați pentru 30 de zile. În dosar a fost arestată și o fostă polițistă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Patru mandate de arestare a aprobat un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul București.

Avocatul celor doi a declarat că deja a contestat decizia. Cel mai probabil, va urma în primele zile ale lunii ianuarie încă un proces, însă hotărârea este executorie, ceea ce înseamnă că milionarii vor petrece noaptea de Revelion după gratii. 

Frații Tate au fost duși vineri dimineață la sediul DIICOT, fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, prin care racolau fete pentru clipuri destinate adulților.

Citește și: A lăsat cheile în contact, iar hoțul i-a furat mașina cu tot cu soția aflată în interior

De ce sunt acuzați frații milionari Tristan și „Cobra” Tate din Voluntari

Perchezițiile se fac în dosarul care vizează infracțiunile de constituire de grup infracțional organizat și viol, iar cei doi urmează sa fie ridicați și duși la audieri la DIICOT, potrivit unor surse judiciare citate de presa.  

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special Onlyfans.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede.

Citește și: O mașină de lux, în valoare de 150.000 de euro, găsită la un român din Constanța. Acesta încerca să o vândă mai ieftin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si