Averea lui Kelemen Hunor

Potrivit declarației de avere depuse de Kelemen Hunor la BEC, candidatul UDMR la prezidenţiale deţine un teren de 711 metrii pătraţi pe numele său.

Acesta mai deține cotă parte din cinci terenuri cumpărate între anii 2000 şi 2017, care însumează 7.407 de metrii pătraţi, terenuri care au ca titulari rude de ale lui Kelemen Hunor sau alte persoane fizice.

Averea lui Kelemen Hunor - Cât încasează în calitate de deputat şi preşedinte al UDMR
Averea lui Kelemen Hunor - Cât încasează în calitate de deputat şi preşedinte al UDMR

Kelemen Hunor este proprietarului unui Ford Fiesta din anul 2004.

Kelemen Hunor are un venit anual de 222.636 de lei, proveniţi din indemnizaţie de deputat şi salariul de preşedinte al Uniunii Democrate Maghiare din România, în timp ce soția lui are un venit anual de 52.691 de lei din salariul oferit de UDMR.

Citeste si: Declarația de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă: „Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci. Am venit cu angajamente ferme şi proiecţii pentru ţară”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu deține un Mercedes de 100.000 € și are șofer la cheremul lui. Ce secrete ascunde unchiul Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Declarația de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă: „Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci. Am venit cu angajamente ferme şi proiecţii pentru ţară”

Alocația copiilor însumează 9.564 de lei pe an. Kelemen deține mai multe conturi, depozite bancare și fonduri de investiții cu un total de 216.000 de lei şi 500 de euro.

Kelemen Hunor are un credit de 152.580

de lei la Banca Transilvania.

Mai mult decât atât, potrivit declarației de avere, Kelemen Hunor deține tablouri ale unor artişti contemporani în valaore de 6.000 de euro.

Kelemen Hunor – candidat UDMR la alegerile prezidențiale 2019

Kelemen Hunor, în vârstă de 52 de ani, este președintele UDMR din anul 2011, atunci când Marko Bela s-a retras din funcție.

Kelemen Hunor este parlamentar din anul 2000 și se află la al cincilea mandat.

Între anii 2009 și 2012, Kelemen Hunor a fost ministru al Culturii, în Guvernul Boc, iar din nou în anul 2014, pentru 9 luni, în Guvernul Ponta. În acest timp a fost vicepremier.

Averea lui Kelemen Hunor - Cât încasează în calitate de deputat şi preşedinte al UDMR
Averea lui Kelemen Hunor - Cât încasează în calitate de deputat şi preşedinte al UDMR

Kelemen Hunor este a doua candidatură la prezidențiale

Pentru Kelemen Hunor este a doua candidatură la prezidențiale, după ce s-a înscris în cursă în anul 2014. La acel moment a obținut puțin peste 3,5%.

Kelemen Hunor a reușit să strângă aproape 270.000 de semnături.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„266.024 de semnături vom depune. Vreau să le mulțumesc celor care au fost alături și au susținut această candidatură, să existe și un candidat din partea noastră, un candidat din partea Uniunii. Am avut o perioadă foarte scurtă la dispoziție, că destul de târziu am anunțat că voi candida, trei săptămâni, pentru noi efortul e și mai mare, partidele mai mari reușesc mult mai repede”, a spus Kelemen Hunor, vineri seară.

Citeste si: Sondaj alegerile prezidenţiale 2019: Klaus Iohannis, pe primul loc în preferințele românilor

Citeste si: Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis se acuză reciproc de încălcarea Constituției. Replici dure în conflictul dintre Palate

Citeste si: Cine o va înlocui pe Viorica Dăncilă în funcția de Prim-Ministru. Nume-surpriză pregătit de Klaus Iohannis

„Eu stau cu picioarele pe pământ, nu sunt naiv, dar nu pot accepta să dau un răspuns la o întrebare care trebuie pusă după primul tur. Cu Toader Paleologu ar fi un tur doi minunat, o dezbatere de două săptămâni cum nu s-a mai văzut în această țară și, indiferent cine ar câștiga, România ar ieși în câștig mare, mare de tot”, a mai spus Kelemen Hunor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si