Sumele primite ca dar de nuntă sau botez au fost făcute publice de parlamentari odată ce și au actualizat declarațiile de avere. De o nuntă de basm și profitabilă, totodată, a avut parte purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe. Anul trecut liberalul și-a unit destinul cu Andra Pleșa, fiica vitregă a fostului ministru de Interne Marcel Vela. Petrecerea a avut loc într-un hotel din Caransebeș, iar mirele i-a și cântat miresei.

Citește și: VIDEO- Discuții PNL legate de taxele mai mari pentru „produsele de viciu”. Redevențe majorate și taxe noi pentru produsele de lux, luate în calcul pentru un buget mai eficient

Invitații au avut mână largă: 286.000 de lei, 176.200 de euro, 14.200 de dolari și 1.000 de franci elvețieni au strâns cei doi.

Câți bani a strâns deputat Adrian Merka după nuntă

O nuntă care s-a lăsat cu un dar generos este și cea a deputatului de la minoritățile naționale, Adrian Merka. Anul trecut, el și soția sa, Georgiana, au făcut cununia religioasă, iar petrecerea a avut loc la o grandioasă sală de evenimente din Oradea. Darul a fost unul pe măsură 200.000 de euro și 150.000 de lei.

Adrian Merka, deputat Organizația minorităților naționale: „Am avut 800 de invitați, a fost frumos.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Dacă facem un calcul simplu rezultă că fiecare invitat ar fi pus în plic în medie 287 de euro.

Adrian Merka, deputat Organizația minorităților naționale: „Având și invitați foarte mult și din străinătate și din România, din diferite domenii, din sport, din învățământ, din sănătate, din cultură.”

O petrecere de nuntă fastuoasă a avut și tânărul deputat PSD Gheorghe Șoldan care vara trecută s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, pe numele ei Bianca Roxana, angajată la ministerul Muncii.

Citește și: Marcel Ciolacu, apariție alături de miniştrii propuşi în Cabinetul său. Lista a fost votată de PSD

Dar uriaș la nunta lui Gheorghe Șoldan: 127.000 de euro

Nunta a avut loc la Mănăstirea Mitocu Dragomirnei, iar printre cei 450 de invitați s-au numărat oameni de afaceri, edili și parlamentari. Și darul a fost pe măsură: 127.000 de euro, ceea ce înseamnă că fiecare nuntaș ar fi pus în plic puțin peste 280 de euro.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Nu doar nunțile au fost de succes printre parlamentari, ci și botezurile. Cei mai mulți bani i-a primit deputatul PSD, Constantin Bârcă și soția acestuia, la botezul fiicei lor: 286.000 de lei și 14.480

de euro. Un alt botez cu daruri consistente a fost cel al fiului proaspătului ministru al Digitalizării, social-democratul Bogdan Ivan Gruia. Acesta a trecut în declarația de avere sumele primite: 205.000 de lei și 19.350 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si