Close sidebar
Close sidebar

Avertisment de la OMS: Vin săptămâni critice pentru Europa

Apel ferm de la Organizația Mondială a Sănătății: Respectați restricțiile, fără relaxare, mai ales că vine Paștele ortodox. Directorul regional pentru Europa a fost cât se poate de clar: Nu vă faceți iluzii! Deși cifrele scad în vestul continenului, țările din est vor simți abia acum impactul total al epidemiei.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Amenințarea acestei pandemii produce încă o presiune uriașă asupra Europei. Numărul de infectări din toată regiunea continuă să crească. În ultimele zece zile, numărul cazurilor raportate aproape că s-a dublat, ajungând la aproape un milion. Asta înseamnă că jumătate din bilanțul mondial al COVID-19 este în Europa.

Citeste si: Ursula vor der Leyen: UE datorează scuze Italiei. Ce spune despre medicii români

Din primele zece țări din regiune cu cele mai multe cazuri de infectare, au fost înregistrate evoluții optimiste în ceea ce privește scăderea infectărilor în Spania, Italia, Germania, Franța și Elveția în ultimele săptămâni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Coronavirus România. Bilanțul persoanelor infectate ajunge la 7.707

Însă, aceste mici semnale pozitive din anumite țări sunt contrabalansate de creșterea constantă sau bruscă a cazurilor în țări ca Marea Britanie, Turcia, Ucraina, Belarus și Rusia.

Următoarele săptămâni vor fi critice pentru Europa”, a spus Hans Henri P. Kluge, director OMS Europa, conform digi24.ro.

Citeste si: Cum a fost surprinsă Alina Crișan, fosta membră a trupei ASIA! Blondina nu a mai rezistat în casă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI