Close sidebar
Close sidebar

Avertisment pentru toți șoferii români! Puteți intra la închisoare dacă faceți acest lucru

Soferii care urca la volan beti sau drogati pot primi condamnare cu inchisoarea pentru condus sub influenta alcoolului sau a narcoticelor, chiar daca nu au pornit motorul masinii.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, publicata, joi, in Monitorul Oficial. Condamnarea poate ajunge pana la cinci ani de inchisoare, iar decizia a intrat deja in vigoare.

Singura sansa a oamenilor sa scape de pedeapasa penala pentru aceasta fapta este sa argumenteze sau sa demonstreze ca masina nu a avut nicio secunda motorul pornit.

Citeste si: Prahova: Un bărbat de 33 de ani şi o tânără de 19 ani, suspectaţi de infectare cu coronavirus

Citeste si: Bătaie cruntă între două eleve din Maramureș, sub ochii profesoarei. Colegii priveau și aplaudau

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Conform avocat.net, „Inalta Curte de Casatie si Justitie stabileste ca actiunea de conducere a unui autovehicul, astfel cum este prevazuta de art. 336 din Codul Penal, nu presupune in mod necesar punerea in miscare a vehiculului prin actionarea sistemelor de autopropulsie”.

Citeste si: Cum să-ți pregătești mașina pentru vânzare

Citește continuarea pe cars.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI