Tot mai multe companii își vor reduce activitatea și se vor închide din cauza prețului fără precedent al energiei.

Citeste si: Medicul și europarlamentarul Tudor Ciuhodaru acuză că numele și imaginea îi sunt folosite în mod greșit

Potrivit lui Andrei Ilaș, autoritățile din București trebuie să facă eforturi pentru a asigura gaze și energie electrică la prețuri rezonabile pentru populație și industrie.

De asemenea, este nevoie de reducerea consumului și de investiții semnificative în eficiența energetică. 

Arhiepiscopul Tomisului, despre reducerea consumului la energie: „Aceste restricţii tulbură firea oamenilor”

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, consideră că restricțiile privind consumul de energie tulbură firea oamenilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„  Se aud atâtea zvonuri. Bieţii oameni ies să manifeste pentru necaz, sărăcie. Drept să vă spun, ca păstor, trebuie să mă exprim.

Aceste restricţii de la curent, de la căldură, să stabilească administraţia ce temperatură să ai casă este ceva care tulbură firea oamenilor.

Nu este nicio logică în aceasta. Dumnezeu ne-a dat toate. Să Îl lăsăm pe Dumnezeu, să ne rugăm la Dumnezeu ca toate cele aşa zise ameninţări ale răului să se transforme în raze de bine.

Citeste si: O româncă s-a răsfățat în Italia din bani pensionarei pe care o îngrijea: „Abonament la sală, asigurare auto”

Aceasta gândesc, aşa mă rog, aşa trebuie să ne rugăm cu toţii preoţi şi credincioşi pentru că vedem cât de îmbrăcate în mister au fost şi măsurile din timpul restricţiilor şi acum se dau la iveală

nişte interese ”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si