România va fi străbătută de un aer rece! După ce în ultimul weekend din luna martie s-au înregistrat temperaturi de aproape 30 de grade Celsius, vremea se pare că se înrăutățește în această săptămână. Se pare că valorile din termometre pot scădea cu până la 10 grade.

România și valul de aer rece. Ce temperaturi se vor înregistra?

Se pare că vremea se schimbă brusc în România.

Chiar dacă ultimul weekend din luna martie a adus temperaturi record pentru această perioadă, vremea ia o întorsătură bruscă, încă din această seară, relatează antena3.ro.

Valoarea din termometre poate ajunge să scadă cu până la zece grade Celsius. Scăderea bruscă de temperaturi se datorează valului de aer rece care traversează România. Meteorologii au emis un avertisment de vreme rece, vânt și căderi de precipitații în anumite regiuni ale țării, care va fi valabil de marți, 2 aprilie 2024.

Începând de marți, 2 aprilie, vremea se va schimba brusc, datorită pasajului un front rece. Acesta va determina o scădere a temperaturilor, dar și vânt puternic, cu aspect de vijelie în unele zone. În nord-vest și, local, în centru și sud-est, precum și la munte, rafalele maxime vor atinge 70- 90 km/h. De asemenea, frontul va aduce și ploi moderate în regiunile vestice și nordice. În zonele înalte de munte, vor fi posibile și precipitații mixte în a doua parte a zilei,

se arată prognoza următoare, potrivit meteoradar.ro.

vreme

Avertismentul meteorologilor: vine frigul în România! Temperaturile scad cu până la 10 grade

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vremea se pare că se va menține cu temperaturi peste media normală a perioadei pe parcursul lunii aprilie. Se vor înregistra temperaturi de peste 20 grade Celsius, în majoritatea zonelor din țară.

Citește și: Cine este românul care a lăsat viața luxoasă din Anglia, pentru a trăi la țară, în România? Andrei: "Nu ne este deloc dor de banii din Londra"

vreme

Avertismentul meteorologilor: vine frigul în România! 

[Sursa foto: istockphotos]

În această săptămână, vremea se va menține caldă. Va exista o scădere a temperaturii în mijlocul săptămânii, dar valoarea din termometre va urca la valori mari spre sfârșitul săptămânii. Se vor înregistra cantități considerabile de precipitații în regiunile de nord și regiunile montane.

În săptămâna 15-22 aprilie 2024, potrivit antena3.ro, vremea va înregistra valori peste media normală a perioadei. Se pare că nivelul de precipitații va fi considerabil în regiunile montane.

În ultima săptămână a lunii aprilie, temperaturile înregistrate vor fi peste media normală a perioadei. De asemenea, se vor înregistra precipitații normale perioadei în care ne aflăm.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si