„Tratamentele antivirale sunt toxice. Ele inhibă mecanismele fiziologice naturale ale celulei umane și se soldează cu hepatită cronică sau medie. Nu e de glumă  cu ele. În niciun caz să nu le ia (oamenii- n.r.) fără recomandarea medicului. E foarte periculos. Au un efect citotoxic. Nu pot fi luate preventiv, cum își imaginează unii”, a declarat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila pentru Realitatea.

Citeste si: Tot mai puțini români se vaccinează împotriva COVID-19

Cum arată tratamentul pentru o singură zi al unei persoane internate la ATI: ,,O imagine cât o mie de cuvinte!”

Reprezentanții RoVaccinare au postat pe o Facebook o imagine cu tratamentul pentru o singură zi administrat unui bolnav infectat SARS-CoV-2 internat la secția ATI.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acesta este tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de COVID-19. Alternativa este simplă și sigură: vaccinarea. Prin vaccinarea cu schemă completă se reduce considerabil riscul de infectare, de transmitere, de spitalizare și deces. 

Citeste si: Certificatul verde nu se va aplica testelor antigen. Acesta ar putea fi valabil celor care s-au vaccinat cu prima doză


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si