Close sidebar
Close sidebar

Avertismentul ministrului Sănătății despre antivirale pentru tratarea COVID-19: ,,Sunt toxice. Se soldează cu hepatită cronică”

Alexandru Rafila, a explicat de ce tratamentul cu antivirale pentru infecția cu virusul SARS-CoV-19 nu poate fi administrat preventiv, ci doar la recomandarea specialiștilor. Tratamentul cu antivirale nesupravegheat poate cauza hepatită cronică sau medie, informează ministrul.

Alexandra Costea,

Avertismentul ministrului Sănătății despre antivirale pentru tratarea COVID-19: ,,Sunt toxice. Se soldează cu hepatită cronică”

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Tratamentele antivirale sunt toxice. Ele inhibă mecanismele fiziologice naturale ale celulei umane și se soldează cu hepatită cronică sau medie. Nu e de glumă  cu ele. În niciun caz să nu le ia (oamenii- n.r.) fără recomandarea medicului. E foarte periculos. Au un efect citotoxic. Nu pot fi luate preventiv, cum își imaginează unii”, a declarat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila pentru Realitatea.

Citeste si: Tot mai puțini români se vaccinează împotriva COVID-19

Cum arată tratamentul pentru o singură zi al unei persoane internate la ATI: ,,O imagine cât o mie de cuvinte!”

Reprezentanții RoVaccinare au postat pe o Facebook o imagine cu tratamentul pentru o singură zi administrat unui bolnav infectat SARS-CoV-2 internat la secția ATI.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Acesta este tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de COVID-19. Alternativa este simplă și sigură: vaccinarea. Prin vaccinarea cu schemă completă se reduce considerabil riscul de infectare, de transmitere, de spitalizare și deces. 

Citeste si: Certificatul verde nu se va aplica testelor antigen. Acesta ar putea fi valabil celor care s-au vaccinat cu prima doză

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI