Close sidebar
Close sidebar

Avertismentul specialiștilor. Fără mobil pe post de ceas deșteptător

Telefoanele mobile nu trebuie folosite pe post de ceas desteptator.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este avertismentul medicilor care spun ca acest obicei ne afecteaza somnul si, in timp, ne poate crea probleme grave de sanatate.

8 din 10 persoane dorm cu telefonul sub perna pentru ca il folosesc pe post de ceas desteptator, potrivit statisticilor. Putini se gandesc si la ce riscuri se expun.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Astfel, ultimul obiect pe care punem mana inainte de somn este smartphone-ul. Medicii atrag insa atentia ca verificarea retelelor de socializare pana adormim duce la perturbari serioase ale somnului.

Tehnologia a ajuns sa ne scurteze si perioada de somn.

Daca nu ne odihnim suficient, in timp, riscam sa suferim de boli de inima, diabet sau obezitate. Expertii ne sfatuiesc sa punem telefonul la incarcat intr-o alta camera fata de dormitor si sa folosim un ceas desteptator clasic pentru a evita si dependenta de telefon.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI