Miliardarul şi filantropul de origine maghiară George Soros a vorbit marţi în fața participanţilor la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveţia, unde le-a transmis un mesaj dur.

Citeste si: Bilanţul tragic al deceselor din Mariupol, după 3 luni de război. Mii de ucraineni au murit nevinovați: ,,Un oraş al fantomelor”

”Chiar şi atunci când luptele se opresc, aşa cum trebuie să se întâmple în cele din urmă, situaţia nu va reveni niciodată”  la cum era înainte, a avertizat George Soros, miliardarul american în vârstă de 91 de ani.

Gerorge Soros, mesaj cutremurător despre supraviețuirea civilizației

Acesta a avertizat că ”civilizaţia ar putea să nu mai supravieţuiască”, pe motiv că alte ameninţări mondiale, precum pandemiile, schimbările climatice, lupta împotriva unui conflict nuclear, menţinea instituţiilor mondiale au fost trecut în plan secund pe fondul războiului din Ucraina.

Citeste si: Țara care declară stare de urgență din cauza războiului din Ucraina, după 3 luni de la declanșarea invaziei armatei ruse

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După evenimentele din 11 septembrie, a atras atenția acesta, situaţia a luat o întorsătură în mod nefavorabil pentru societăţile deschise, potrivit lui Soros.

George Soros atrage atenția că regimurile represive sunt în ascensiune

Drept urmare, ” regimurile represive sunt acum în plină ascensiune, iar societăţile deschise sunt sub asediu”, a mai punctat miliardarul american.

Citeste si: Rusia interzice străinilor să mai folosească mamele sale surogat

”Astăzi, China şi Rusia reprezintă cea mai mare ameninţare pentru societatea deschisă”, a atenționat Soros.

Fostul administrator de fonduri speculative, care este în prezent preşedintele Soros Fund Management LLC şi fondator al Open Society Foundations, este renumit pentru faptul că şi-a folosit averea cu scopul de a ajuta la promovarea societăţilor deschise şi la crearea democraţiilor

incluzive în care guvernele sunt trase la răspundere.

Citeste si: Război în Ucraina, ziua 91: Campania militară a Rusiei a intrat în cea mai activă fază


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si