Close sidebar
Close sidebar

Avertizare ANM: Vremea rea se întoarce în România. Care sunt județele aflate sub cod galben

Meteorologii ANM avertizează că mai multe județe din țară vor avea parte de vreme rea. Sâmbăta, 18 martie 2023, dimineața, specialiștii au emis cod galben. Iată care sunt județele vizate și cât este valabilă avertizarea!

Alexandra Costea,

Avertizare ANM: Vremea rea se întoarce în România. Care sunt județele aflate sub cod galben

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Meteorologii au emis sâmbătă, 18 martie 2023, la orele dimineții, o avertizare cod galben de vânt puternic pentru județele Bistrița-Năsăud și Maramureș.

Conform specialiștilor ANM, sunt vizate zonele montane, la altitudini de peste 1.800 de metri, din cele două județe menționate anterior.

Citește și: VIDEO- Iarnă în luna martie. Utilajele de deszăpezire au intervenit

În aceste zone se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 90-100 km/h, care vor spulbera zăpada.

Avertizarea este în vigoare sâmbătă până la ora 12:00.

Cum va fi vremea de Paște? Anunțul meteorologilor! Ce temperaturi se vor înregistra?

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada Paștelui 2023. Iată ce temperaturi se vor înregistra!

Duminică, 16 aprilie 2023, ortodocșii prăznuiesc Paștele Ortodox. Cu această ocazie a sărbătorilor pascale, românii plănuiesc mini-vacanțe. Indiferent de planuri, este important să știți ce temperaturi se vor înregistra.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo de vânt puternic și ploi în țară. Această avertizare este valabilă de miercuri, ora 12:00, până vineri, ora 02:00.

Duminică, în Capitală, vor fi înregistrate 17 grade Celsius.

Sunt anunțate precipitații, însă vremea va fi una caldă.

De asemenea, luni, 17 aprilie și marți, 18 aprilie, vremea va fi senină. Temperatura va fi de primăvară, înregistrându-se 20 de grade. Este o ocazie bună pentru o excursie la munte sau mare, pentru a vă bucura de zile senine.

Citește și: Buna Vestire 2023. Care este semnificația sărbătorii? Este cea mai importantă sărbătoare din luna martie!

De Paște, în Brașov, pe data de 16 aprilie, se vor înregistra 15 grade. Luni, 17 aprilie, vor fi înregistrate 16 grade, cerul fiind în mare parte noros.

În Timișoara, pe data de 16 aprilie, se vor înregistra 20 de grade. Pe alocuri își vor face simțită prezența câteva picături de ploaie. Pe data de 17 și 18 aprilie, se va înregistra aceeași temperatură. În perioada 20-22 aprilie, vremea se va încălzi, temperatura crescând până la 21 de grade Celsius.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La mare, românii trebuie să știe faptul că temperatura medie va fi de 14 grade Celsius. De asemenea, se vor înregistra precipitații. Luni, 17 aprilie și marți, 18 aprilie, temperatura va fi de 16 grade. Vremea va fi una senină.

În Iași, pe data de 16 aprilie, vor fi înregistrate 16 grade Celsius. Soarele își va face simțită prezența, dar pe alocuri vor fi prezenți și câțiva nori. Luni, 17 aprilie, vor fi câteva averse, temperatura având o valoare de 19 grade Celsius. Marți, 18 aprilie, vor fi înregistrate tot 19 grade Celsius. 

Citește și: VIDEO- Trei utilaje au lucrat la deszăpezirea carosabilului pe DN 67C Novaci-Rânca

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI