Close sidebar
Close sidebar

Avertizare cod galben de vreme severa pentru 15 judete din vestul, nord-vestul si centrul tarii

Meteorologii au emis o atentionare cod galben pentru cincisprezece judete din vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde vor fi ploi insemnate cantitativ, vant puternic si viscol in zonele montane, incepand de vineri seara si pana sambata dupa-amiaza.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atentionarea cod galben va fi in vigoare de vineri de la ora 18.00 pana sambata la ora 14.00 si vizeaza judetele Satu Mare, Maramures, Bihor, Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, arges, Dambovita, Hunedoara, Alba si Sibiu.

Conform administratiei Nationale de meteorologie, in acest interval ploile se vor extinde in regiunile vestice, nord-vestice si partial in cele centrale, iar vantul va avea temporar intensificari cu rafale de pana la 55-65 kilometri la ora.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp si izolat 30-35 l/mp in Maramures, in cea mai mare parte a Crisanei si a Carpatilor Meridionali, in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni.

In zona montana inalta va ninge, iar vantul va avea intensificari cu rafale ce vor depasi 80-90 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii, mai spun meteorologii. 

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI