Meteorologii prevăd că între 5 noiembrie, ora 10:00, și 6 noiembrie, ora 2:00, vântul se va intensifica pe durata zilei în regiunile Banat, Crișana, vestul și nord-vestul Transilvaniei, precum și în zonele montane, cu viteze cuprinse între 55 și 70 km/h.

Seara și noaptea, în special în Carpații Orientali, se așteaptă rafale de vânt, cu viteze mai ales în zonele situate la altitudini mai mari de 1.700 de metri, care pot depăși 90- 100 km/h.

26 de județe sunt afectate de avertizarea meteorologilor

În plus, se vor înregistra perioade de vânt mai intens în regiunile estice și sud-estice, cu viteze de obicei cuprinse între 45 și 50 km/h. În regiunile intracarpatice, se vor produce ploi, iar în anumite zone cantitățile de precipitații pot atinge sau depăși 15- 20 litri pe metru pătrat.

Citește și: Vești bune pentru pensionari! Ministrul Muncii a făcut anunțul: pensiile vor creşte de două ori în 2024

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceasta avertizare a ANM acoperă în totalitate județele: Alba, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Cluj, Hunedoara, Satu Mare, Sălaj și Timiș. În plus, există avertisment parțial pentru următoarele județe: Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea și Vrancea.

Avertizare de ultimă oră din partea meteorologilor! 26 de județe sunt afectate

26 de județe sunt afectate

[Sursa foto: meteoromania.ro]

Cum va fi vremea în Capitală? Prognoză specială pentru municipiul București

Temperaturile vor înregistra o creștere semnificativă în comparație cu perioada anterioară, depășind semnificativ mediile obișnuite pentru această dată, cu valori maxime de 22...23 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu schimbări ale condițiilor meteorologice și șanse considerabile de averse spre seară și în debutul nopții.

Citește și: Imagini virale dintr-o scară de bloc! Incredibil ce bilet a găsit un bărbat pe ușa apartamentului său: „Felicitări, vecine”

Vântul va avea o intensitate redusă și moderată, dar în a doua parte a intervalului se prevăd ușoare creșteri ale vitezei, cu rafale atingând 35...40 km/h.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si