Metroul, trenul, tramvaiul și troleibuzul nu vor ieși deloc pe traseu. Și controlorii de trafic aerian se alătură grevei.

Greva va dura 24 de ore

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Grecia că Federația Funcționarilor Publici a anunțat organizarea unei greve de 24 de ore, pentru data de 6 aprilie 2022.

Greva va afecta toate mijloacele de transport în comun din Grecia, urmând ca traseele de autobuze să fie efectuate cu orar intermitent și curse reduse, iar cele de metrou, tren, tramvai și troleibuz

vor avea întreruptă funcționarea pe tot parcursul grevei.

Citeste si: România expulzează 10 diplomați ruși din cauza crimele comise la Bucha și în alte localități din Ucraina

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată, Federația lucrătorilor în telecomunicații din domeniul transportului aerian a anunțat că și controlorii de trafic aerian se vor alătura acestei greve, fără a anunța întârzieri sau anulări de zboruri.

Grecia condamnă atrocitățile de la Bucha și cere pedepsirea responsabililor de crimă

Grecia condamnă atrocitățile care au avut loc la Bucha, Ucraina, unde mai multe cadavre ale civililor au fost găsite pe stradă.

Citeste si: Militarii români, chemați să neutralizeze proiectil exploziv lansat către Delta Dunării

Armata rusă este condamnată pentru atrocitățile care au avut loc la Bucha, Ucraina, unde au fost descoperite pe străzi mai multe cadavre ale civililor după ce forțele ruse s-au retras.

Ministerul  grec al Afacerilor Externe  a descris scenele care înfățișau trupurile civililor împrăștiate pe străzi și spune că acestea sunt „crime oribile comise în timpul retragerii forţelor de ocupaţie ruse, împotriva civililor ucraineni neînarmaţi”, potrivit unui comunicat al instituţiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si