Close sidebar
Close sidebar

Avertizare METEO! ANM anunță ploi în mai multe zone din țară

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo, începând din această seară, în mai multe regiuni ale țării. Meteorologii anunță ploi și intensificări ale vântului mai ales în zonele: Maramureş, Crişana, în Transilvania, în Banat şi Moldova.

Alina Raducu,

Avertizare METEO! ANM anunță ploi în mai multe zone din țară [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De vineri, însă, ANM precizează că vor fi ploi mai ales în sud-estul țării. To vineri, vor fi ntensificări ale vântului fi, iar temperaturile vor fi în scădere, astfel vremea va fi deosebit de rece în majoritatea jonelor din țară, pentru această perioadă a anului.

ANM anunță ploi și intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, începând de joi seară și până vineri

Meteorologii au transmis că la sfârșitul acestei săptămâni, mai exact de joi până vineri de la orele 21:00, se vor semnala ploi slabe cantitativ, tempertauri scăzute, intensificări ale vântului, în mai multe zone din țară

"În intervalul menţionat, vor fi ploi mai ales sub formă de aversă, însoţite şi de descărcări electrice, în noaptea de joi spre vineri (01/02 aprilie) şi în prima parte a zilei de vineri (02 aprilie)

în Maramureş, Crişana, cea mai mare parte a Transilvaniei şi local în Banat şi în Moldova, iar în cursul după-amiezii zilei de vineri (02 aprilie), în special în regiunile sud-estice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...25 l/mp, favorizând topirea parţială a stratului de zăpadă din zona montană. Izolat se va semnala grindină", potrivit ANM.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vineri, vântul va avea intensificări în mai multe regiuni, local și temporar, cu viteze între 45...55 km/h, pe când în zona montană a Capațților Meridionali vântul va bate cu peste 70...80 km/h.

Astfel, meteorologii specifică faptul că spre sfârșitul săptâmânii vremea se va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor din țară, iar temporar vor exista ploi moderate cantitativ, mai ales în sudul țării și ninsori în zonele de munte.

Citeste si: Prognoza meteo, vineri 2 aprilie 2021. Temperaturile continuă să crească pe timpul zilei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI