Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, avertizare de cod galben de ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului pentru zone din Dobrogea și sud-estul Munteniei, respectiv Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Citește și: VIDEO- Cod roșu de viscol și ninsori în zona Moldovei

Potrivit ANM, în Dobrogea și sud-estul Munteniei vor fi ploi ce vor avea și caracter de aversă și, mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25...30

l/mp și izolat 40 l/mp.

Pe parcursul zilei de marți (11 aprilie), vântul va avea intensificări cu viteze de 55...70 km/h. Vremea de Paște ar pute fi la fel de capricioasă ca până acum, iar ploile ar putea apărea în majoritatea țării. 

Citește și: Bătrân transportat cu tractatorul până la ambulanța SMURD, din cauza condițiilor meteorologice

Bătrân transportat cu tractatorul până la ambulanța SMURD, din cauza condițiilor meteorologice

Vremea nefavorabilă i-a determinat pe locanicii satelor aflate departe de șosele să recurgă la diverse improvizații în situațiile critice. Astfel că un bătrân a fost nevoit să fie transportat la spital cu un tractor. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

O ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman care a fost solicitată în localitatea Boghicea pentru a prelua un băbat de 73 de ani nu a mai ajuns la destinație.

Transportul pacientului până la ambulanță a fost a fost făcut de SVSU cu ajutorul unui tractor, apoi a fost preluat de un echipaj SMURD.

Citește și:  Peste 30 de instituții de învățământ din Iași se închid din cauza vremii

Activitatea din 36 de unități de învățământ preuniversitar din județul Iași își suspendă activitatea din cauza ninsorii și a viscolului. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și:   Căderile masive de zăpadă au provocat pagube în Brașov. Zeci de copaci s-au prăbușit pe trotuare

"Condiţiile meteorologice au impus ca în cursul acestei zile să fie suspendată activitatea în mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Iaşi.  Decizia a fost luată în urma întrunirii   Consiliului de Administraţie   al fiecărei unităţi şcolare.   Sunt 21 de unităţi care au fost închise total şi 15 care au fost închise parţial. Aceste unităţi şcolare sunt din mai multe zone ale judeţului, în special din acele zone din mediul rural mai izolate",   a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Iaşi, Antonina Bliorţ.

Citește și: VIDEO- Un nou cod portocaliu de viscol și ninsoare în nordul Moldovei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si