Close sidebar
Close sidebar

Avertizare meteo Cod Portocaliu in judetul Salaj si Cod Galben in alte cinci judete, luni seara

Judetul Salaj se afla sub avertizare meteo Cod Portocaliu de ploi, luni seara, in acest judet inregistrandu-se precipitatii de pana la 40 de litri pe metrul patrat, iar pentru judetele Arad, Timis, Bacau, Harghita si Mures sunt valabile avertizari Cod Galben, in aceste judete ploile urmand a cumula pana la 25 de litri pe metrul patrat.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, localitatile Simleu Silvaniei, Banisor, Boghis, Carastelec, Crasna, Halmasd, Ip, Maeriste, Marca, Nusfalau, Plopis, Sag, Sarmasag, Valcau de Jos din judetul Salaj sunt sub averizare Cod Portocaliu de ploi cu caracter de aversa care local vor cumula 35...40 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni medii.

Tot luni seara, sunt sub avertizare Cod Galben judetele Arad –zona de munte, Timis, Bacau, Harghita si Mures, unde va ploua cu pana la 25 de litri pe metrul patrat.  Si se vor semnala descarcari electrice, izolat grindina si intensificari de scurta durata ale vantului.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Sursa: News.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI