Din păcate, în Crimeea, o adolescentă a fost ucisă în urmă unui atac ucrainean cu drone.

Avertismentul SUA 

Au fost raportate decese în Mikolaiev după ce Rusia a lansat atacuri asupra orașului portuar din sudul țării, au declarat armata ucraineană și guvernatorul local. 

18 persoane au fost rănite în total, a declarat guvernatorul Vitali Kim. Nouă au fost transportate la spital, inclusiv cinci copii. Două persoane au fost salvate din dărâmături, a precizat el pe Telegram.

Citește și: Președintele Ucrainei, reacție neașteptată în fața jurnaliștilor. Zelenski l-a comparat pe Putin cu Hitler

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Este un miracol că au fost salvați”, a spus el.

Atacuri asupra Odesei 

Au avut loc atacuri și asupra Odesei și două persoane au fost spitalizate, a transmis armata. Portul de la Marea Neagră a îndurat deja două nopți de bombardamente rusești după ce Moscova a declarat că renunță la un acord care permitea exportul de cereale ucrainene prin porturile ucrainene de la Marea Neagră. 

 

„Atacul teroriștilor asupra Odesa” arată că Rusia nu vizează doar Ucraina, ci și alte țări, a declarat președintele ucrainean Volodimir Zelenski în discursul său miercuri seara târziu. 

Citește și: Astăzi este Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene. Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj: „Sărbătoriți astăzi, cu mândrie, apartenența la marea familie a Aviației Române și a Forțelor Aeriene”

„Aproximativ un milion de tone de alimente sunt depozitate în porturile care au fost atacate astăzi. Acesta este volumul care ar fi trebuit să fie livrat țărilor consumatoare din Africa și Asia cu mult timp în urmă ”, a spus el. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si