Ploile fac ravagii în țară, în ultimele zile. Meteorologii au emis din nou mai multe avertizări de vreme rea. 

Între orele 12.00 – 20.00, în județele Caraș – Severin, Timiș, Hunedoara și Arad vor fi averse torențiale și grindină. Local cantitățile de apă vor fi de 40…70 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore), potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. 

 Intensificări ale vântului vor fi înregistrate și în Banat, Crișana, vestul Transilvaniei și în Oltenia.

 

Citește și: Ploile torențiale au făcut prăpăd în țară. Mai multe străzi și case au fost inundate

Ploile torențiale au făcut prăpăd în țară. Mai multe străzi și case au fost inundate

Ploile abundente au creat probleme în mai multe părți ale țării, iar apa a făcut prăpăd în gospodăriile oamenilor.

Timișoara și Râmnicu Vâlcea au fost sub apă, după ce canalizarea nu a mai făcut față, iar  pompierii au intervenit  pentru a scoate apa din subsoluri și curți.

Ploaia torențială a făcut prăpăd și în județul Arad, acolo unde mai multe gospodării au fost inundate după ce o viitură a venit pe versanți.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Vijelia a stricat nunta unui cuplu din Timiş. Furtunile continuă să facă ravagii în unele zone din România

Furtunile de ieri au stricat nunta unui cuplu

Furtunile de ieri au distrus o nuntă din judeţul Timiş! Vântul aproape a luat pe sus cortul în care se aflau nuntaşii, iar ploaia a cucerit rapid ringul de dans.

Un moment ce trebuia să fie cel mai fericit din viaţa unui cuplu din Orţişoara, judeţul Timiş, s-a transformat într-un adevărat coşmar.

Cortul în care trebuia să se desfăşoare nunta mirilor nu a făcut faţă ploii torenţiale, iar, în scurt timp, ringul de dans s-a transformat într-un lac. Invitaţii s-au adăpostit pe unde au putut şi s-au strâns cu toţii într-un loc unde ploua mai puţin.

Citește și:   Vremea în România. Meteorologii anunţă în continuare instabilitate atmosferică accentuată

Şi vântul le-a dat mari bătăi de cap mirilor. A fost nevoie ca organizatorii, ajutaţi de chelneri, să ţină de marginile cortului, pentru a nu fi luat pe sus de vânt.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:   Vremea a făcut ravagii în Capitală: șapte mașini au fost avariate

Un nou   cod galben de vreme rea   este din nou în vigoare, pe parcursul zilei de astăzi, de la ora 12 până la 23.

Vor fi averse torențiale, intensificări ale vântului, vijelii și grindină în Banat, Crișana, în vestul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia, nordul Dobrogei și în sudul Moldovei.

Citește și:  Cod galben de vreme rea în România: sunt așteptate intensificări ale vântului și averse torențiale

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si