Il cumperi azi, te imbolnavesti mai tarziu? In aceasta piata din Timisoara, mielul poate fi pericolul care te paste de sarbatori! Halcile de carne sunt aruncate peste tot, numai in lada frigorifica nu! 

La fiecare taraba gasim cate o explicatie. Nicio vorba, insa, despre pericolul la care cumparatorii ar putea fi supusi.

„Nu e periculos, doamna! Omul vrea sa vada ceea ce cumpara! Nu se strica, mami!”, spune vanzatoarea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Rezultat exit poll alegerile prezidenţiale 2024: Marcel Ciolacu intră în turul doi cu Elena Lasconi. Călin Georgescu, marea surpriză- antena3.ro

Citeste si: REZULTATE EXIT-POLL-URI la alegerile prezidențiale 2024- primul tur. Marcel Ciolacu și Elena Lasconi, în turul doi- wowbiz.ro

Pe vanzatoarea din imagine nu e prima data cand o prindem pe picior gresit! E dovada clara ca, din octombrie si pana acum, nimic nu s-a schimbat!

In cinci luni, cate au trecut, doar mustele lipsesc din cadru. In rest, totul e la fel. 

Altfel spus, cine se incumeta sa cumpere  carne tinuta in asemenea conditii o face pe propria raspundere!

Aceasta comercianta vrea sa vanda maruntaiele tinute afara,  ca la expozitie.

Niciunul dintre vanzatorii filmati nu avea manusi. Cu mainile goale au umblat pe carne, pe bani si-apoi pe pungile oamenilor.

Chiar daca producatorii au toate autorizatiile necesare, legea nu e respectata: carnea trebuie tinuta la temperatura constanta, de cel mult patru grade Celsius. Specialistii spun ca cea mai buna varianta este sa cumparati mielul viu si sa il sacrificati in punctul de taiere autorizat de DSP.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si