Cu mainile goale si  purtand halate murdare, comerciantii din piete ne prezinta mieii de pe tarabe. E competitie mare- fiecare vrea sa si vanda marfa pana de Pasti.
 
Iar alti vanzatori poarta  manusi... insa doar de forma, pe o singura mana. 
Tot ignorand normele de igiena, vanzatorii incaseaza banii plini cu microbi, dau rest clientilor, apoi ating carnea fara sa se spele.
 
 
Si nu doar la comercianti sunt probleme, ci si la incaperile in care sunt depozitati unii miei. Ieri, la Constanta, inspectorii de la protectia consumatorului au descoperit  ca produsele din carne  erau tinute la temperaturi mult prea mari, fiind la un pas sa se strice. In plus, carligele erau ruginite, iar ustensilele, murdare.
 
Proprietarii carmangeriei au primit doar un avertisment, iar astazi au remediat problemele: au cumparat aer conditionat in incapere si au schimbat carligele vechi cu altele noi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si