Cu mainile goale si purtand halate murdare, comerciantii din piete ne prezinta mieii de pe tarabe. E competitie mare- fiecare vrea sa si vanda marfa pana de Pasti.
Iar alti vanzatori poarta manusi... insa doar de forma, pe o singura mana.
Tot ignorand normele de igiena, vanzatorii incaseaza banii plini cu microbi, dau rest clientilor, apoi ating carnea fara sa se spele.
Si nu doar la comercianti sunt probleme, ci si la incaperile in care sunt depozitati unii miei. Ieri, la Constanta, inspectorii de la protectia consumatorului au descoperit ca produsele din carne erau tinute la temperaturi mult prea mari, fiind la un pas sa se strice.
In plus, carligele erau ruginite, iar ustensilele, murdare.
Proprietarii carmangeriei au primit doar un avertisment, iar astazi au remediat problemele: au cumparat aer conditionat in incapere si au schimbat carligele vechi cu altele noi.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro