Mai multi turisit au reclamat faptul ca s-au imbolnavit dupa ce au mancat la respectiva locatie, iar inspectorii au gasit aici mancare stricata si expirata care le era servita clientilor.

Administratorul pensiunii spune ca intr-adevar, unele produse erau expirate, dar nu stricate. Cand a fost intrebat de ce a facut carne tocata din resturi, omul a explicat ca asa o face el si ca este foarte buna pentru ca "stie ce a bagat".

"Situatia este mult mai grava. Plecand de la reclamatia persoanelor care au ajuns la spital dupa ce au consumat produse alimentare in aceasta unitate. Pana in momentul de fata nu mi s-a putut prezenta o autorizatie de functionare si nu stim daca aceasta exista", a spus Sorin Susanu, comisar-sef al CRPC Brasov.

In urma controlului si a celor descoperite, administratorii au fost amendati cu 42.000 de lei, iar pensiunea a fost inchisa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si