A FURAT BICICLETA IN 30 SECUNDE!

Daca privesti imaginile de pe camerele de supraveghere ai zice ca pe usa blocului iese un baiat cu bicicleta. In realitate, tanarul imbracat la moda este un hot ordinar.

In urma cu doua zile a lasat-o pe Flavia fara bicicleta.

Norocul fetei este ca pe scara sunt montate camere de supraveghere. Ele au inregistrat tot furtul.

"M-am intors de la alergat, mi-am legat-o in scara blocului si la zece am coborat si nu era”, povesteste tanara pagubita.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

HOTUL A TRECUT DE DOUA INTERFOANE

Inainte ca Flavia sa se intoarca, pe camere se vede cum hotul intra in scara blocului. Ia liftul. O alta camera, de pe casa scarii il arata coborand in viteza. A inspectat probabil etajele superioare si nu a gasit nimic demn de atentie. Bicicleta fetei ii starneste insa curiozitatea.

"Il vezi ca vine de pe palier, vede bicicleta, cred ca e si putin revoltat ca trebuie sa fure o bicicleta de fete si da pleaca cu ea", mai spune

tanara.

In mijlocul inspectiei, hotul aude un zgomot. E un vecin, asa ca se repliaza rapid. Abandoneaza bicicleta si se ascunde pe scari. Cateva secunde mai tarziu coboara. Verifica zona, sa fie sigur ca nimeni nu il vede. Se mai uita o data la bicicleta si scoate din buzunar o unealta. Taie cat ai clipi cablul care asigura bicicleta si pleaca cu ea. 

Chiar daca bicicleta nu valora o avere, Flavia a predat imaginile politiei.

Vrea sa traga un semnal de alarma.

Pentru ca furturile de biciclete s-au inmultit, specialistii va recomanda sa nu va zgarciti cand vine vorba de siguranta bicicletei. Banalele cabluri antifurt nu mai sperie niciun hot.

In alte tari, de frica hotilor, proprietarii de bicicletele au montate sisteme GPS.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si